168 cm 72 kg, még mindig rengeteg?
Figyelt kérdés
98 kg-ról indultam és 26 kg-t fogytam így lettem 72 kg. Nagyon sok biztatást kapok hogy nagyon szép teljesítményt értem el és hogy már jó az alakom/jól oszlik el rajtam a súly.De még mindig azt a kövér lányt látom a tükörben mint voltam. Van otthon egy kis mérlegem és az ételt azon mérem le. Napi 400-500 kcal-on élek és véresen komolyan veszek mindent. Nagyon félek az utcán mindig azon idegeskedek kik szólnak be a súlyom miatt. Folyton a földet nézem és ha a suliban vagyok és mennem kell a folyosón csak a telefonommal babrálok mert azt érzem engem figyelnek és cikizni akarnak. Most vagyok 15 és fél éves és vagdostam is magamat. Volt hogy semmi ételt nem ettem és csak tornáztam aminek az eredménye hogy nagyon szédültem. Szeretném tudni ez a 72 kg nagyon sok a magasságomhoz?2015. máj. 11. 18:22
31/34 anonim válasza:
Én170 cmhez vagyok 58 kg, még fogyok, 50 a cél. A töredékét eszem annak,amit te. :)
32/34 A kérdező kommentje:
Ha a töredékét akkor nagyon le vitted. Én mikor 300 kcalt ettem szédültem még jobban és nagyon émelyegtem. És ugye suliba ez nem igen jó főleg mindennapos tesin meg doga alatt...
2015. máj. 12. 20:59
33/34 anonim válasza:
Mért akar mindenki vékony lenni most komolyan? Ez az új trend? Akinek a teltebb csajok jönnek be, az már nem is normális vagy mi?:)
34/34 A kérdező kommentje:
Azért mert a médiában, újságban, interneten csak ezt látom. A tökéletes bőr, a tökéletes alak. Ezért szeretnék elvegyülni a többiek közé mert a vékonyság az elfogadott. :) Miért kedves utolsó neked a teltek jönnek be?
2015. máj. 16. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!