Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 cm 72 kg, még mindig...

168 cm 72 kg, még mindig rengeteg?

Figyelt kérdés
98 kg-ról indultam és 26 kg-t fogytam így lettem 72 kg. Nagyon sok biztatást kapok hogy nagyon szép teljesítményt értem el és hogy már jó az alakom/jól oszlik el rajtam a súly.De még mindig azt a kövér lányt látom a tükörben mint voltam. Van otthon egy kis mérlegem és az ételt azon mérem le. Napi 400-500 kcal-on élek és véresen komolyan veszek mindent. Nagyon félek az utcán mindig azon idegeskedek kik szólnak be a súlyom miatt. Folyton a földet nézem és ha a suliban vagyok és mennem kell a folyosón csak a telefonommal babrálok mert azt érzem engem figyelnek és cikizni akarnak. Most vagyok 15 és fél éves és vagdostam is magamat. Volt hogy semmi ételt nem ettem és csak tornáztam aminek az eredménye hogy nagyon szédültem. Szeretném tudni ez a 72 kg nagyon sok a magasságomhoz?

2015. máj. 11. 18:22
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: A hobbim a lovaglás és a rajzolás de aerobikozok is itthon. :) Köszönöm a biztatást :) Voltam kórházban is hetekig ahol mindennap vérvétel is volt egyszer el is ájultam majd kiderült hogy inzulin bajom van, talán ezért is lassú a fogyásom de szerencsére a vérnyomásom helyreállt. :)
2015. máj. 11. 19:49
 12/34 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Nagyon ügyes vagy, szuper az akaraterőd, de kérlek ne koplalással, sanyargatással fogyj le. Még nagyon fiatal vagy, ne cseszd szét a tested. Nagyon kevés a kalóriamennyiség, amit eszel, minimum 1300-400at kellene enned (a magasságodat nem tudom) és hidd el, így eredményesebben fogynál, mint koplalással.

Azt azért tarts észben, hogy az olívaolaj és teljes kiőrlésű kenyér pont annyi kalória, mint a sima kenyér és étolaj, csak ugye egészségesebb. Szóval lehet nyugodtan enni őket, de azért módjával. Egyél sok zöldséget, én azt szoktam kenyér helyett csirkemellsonkával/túróval :)

Ez a súly már egyáltalán nem borzasztó sok, még mindig husi, de ezzel a súllyal már nem néznének ki. Beszélj valakivel a vagdosásról, tényleg nem ártana ppszichológus emiatt és a duciságod miatti piszkálódások lelki maradványai miatt.. Mondd el a szüleidnek, hogy el szeretnél menni, hidd el, jobban fogos érezni magadat :)

Ne légy ilyen szigorú önmagadhoz, egyél normálisan, egészségesen, és tényleg nagyon nagy eredményt értél el, gratulálok :) De mégegyszer, ne koplalj!!!!

Kitartást, ne add fel :) És nyugodtan járj emelt fővel, tudod a kisugárzásod többet számít, mint hogy 72 kiló vagy-e, vagy 60..

2015. máj. 11. 20:09
 13/34 anonim ***** válasza:
Szintén utolsó:Na látod,még az egyik hobbid a sport,ami már jó.Ha neked tényleg ilyen komoly gondod van a inzulinoddal,akkor fejezd be a 400-500 kcal-ás étrendedet,mert tönkre fogja vágni.Olyan 1200-1500 kcal,amit ilyenkor a dietetikusok javasolnak,azt is 5 kicsi étkezésre elosztva.A cseszegetőket meg próbáld figyelmen kívül hagyni és csak azzal foglalkozni,amit már elértél,na meg amit szeretsz.Engem az anyukám frocliz máig vagy ezért vagy amazért,szóval tudom miről beszélek.Jegyezd meg,hogy olyan ember nincs,akit mindenki szeret vagy mindenkinek tetszik és fel a fejjel,nagy dolgot értél el!
2015. máj. 11. 20:09
 14/34 A kérdező kommentje:
Igen még mindig kövér vagyok tudom, de neked is szintén köszi a támogatást. :) Módjával eszek de 400 alá már nem tudnék nagyon menni. A lovaglástól mindig jó kedvem van egyszerűen imádom olyankor ki kapcsol az agyam és nem a súlyomra koncentrálok. :) Már gimis vagyok és itt szerencsére nem cseszegetnek hanem pont hogy valamelyik fiú kezdett velem úgymond flörtölgetni xdd
2015. máj. 11. 20:13
 15/34 anonim ***** válasza:

"nem tudom miért nem hiszel a kérdezőnek, lehet élni 400-500 kalórián,"

Peldaul azert mert tudom mennyi 500 kaloria. Kizart hogy valaki honapokig napi 500 kalorian van. Plane ha majdnem 100 kilo.

Nem ertem amugy hogy valaki minek hazudik meg sajat maganak is.

2015. máj. 11. 21:36
 16/34 A kérdező kommentje:
Képzeld van számlálóm és igen is ÉN tudom mennyi 500 kcal ;)
2015. máj. 11. 21:39
 17/34 A kérdező kommentje:
Kezdetben 800-1000 kcal-án éltem és ez így hónapról-hónapra ment lejjebb nem első nap ettem 500-at. Az 500-ra már ráálltam és megszokta a szervezetem
2015. máj. 11. 21:57
 18/34 anonim ***** válasza:
es napi ezer kaloriaval nem fogytal? Miert, fekudtel egesz nap?
2015. máj. 11. 22:06
 19/34 anonim ***** válasza:
ird mar le legyszi egy jellemzo napi etrended. Amit atlagosan hetekig tartasz.
2015. máj. 11. 22:07
 20/34 A kérdező kommentje:
Fogytam egy héten több kilót is. 3-szor tornáztam aerobikoztam sok vizet ittam és megváltoztattam az étkezésemet és nem értem miért kell ennyire bunkónak lenni...Lefogytam 26-ot nem?? Akkor mi a probléma?
2015. máj. 11. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!