168 cm 72 kg, még mindig rengeteg?
21/34 A kérdező kommentje:
Reggeli:
1 szelet barna kenyér (30 g): 75 kcal
2 szelet gépsonka(26g): 41 kcal
-saláta
Ebéd:
tökfőzelék (200 g): 142 kcal
Párizsi 1 szelet (13 g): 28 kcal
Vacsora:
Tabáni saláta (semmi cukor, diétásan készítve): 100 g: 176 kcal
Ez a mai étkezésem volt. Ezek mind diétásan vannak elkészítve tehát nem agyon fehér lisztezett és cukrozott ételek. :)
22/34 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy azért ne akarj fogy,i hogy a bunkó haverjaidnak megfelj. Ha te jól érzed magad úgy ahogy vagy, akkor miért foglalkozol az olyan véglény emberekkel akik ezért piszkálnak? Ha kicsit is szeretnénke, akkor elfogadnának olyannak amilyen vagy, ha pedig nem szeretnek, akkor pedig úgy se fognak, ha lefogysz 40 kg-t. Nekem az a tanácsom, hogy az olyan embereket próbáld teljesen kizárni az életedből, emrt az ilyenek csak megkeserítik azt, hidd el. Az ilyenek nem barátok.
2015. máj. 12. 13:39
Ha fogytal heti 2-3 kilot 1000 kaloriaval akkor elarulnad mi a bubanatos lofuttyert csokkentetted meg tovabb?
Nem mondta senki hogy a heti 0,5-1 kilo fogyas az egeszseges?
2015. máj. 12. 14:02
2015. máj. 12. 14:04
25/34 anonim válasza:
A túlzott, drasztikus fogyás se egészséges ám! Van egy ismerősöm, aki nagyon túlzásba vitte és gyakran elájult, rosszul lett. Az ilyen hirtelen fogyás tönkreteheti az anyagcserét és a hormonháztartást. Rosszabb esetekben még cukorbetegséget is okozhat. Ésszel és mértékkel érdemes csinálni.
2015. máj. 12. 14:24
hát,ez a kaja borzalmasan kevés... És a legnagyobb baj,hogy nem is túl jó. Minek van benne a kenyér? Miért főzelék? Csirkasalata ebédre, alma reggelire,aztán csoki...
2015. máj. 12. 18:05
Bassszus, nem uuugy csoki, hanem arra hasZnálom ezt a szót,hogy csaaa, hello :D sorry :D
2015. máj. 12. 18:05
28/34 A kérdező kommentje:
Mert suliba kenyeret viszek. Ebedre pedig egy heten egyszer eszek fozeleket. Van mikor csirkemellet salataval eszek. Vagy halat szinten salataval. Tudom keves az ezel mennyiseg de annyi ideje csinalom hogy mar tobbet tenyleg nem tudok enni
ugy lodd be a kajat hogy heti egy kilonal ne fogyj kevesebbet.
tobb hus, mehet nemi rizs is.
2015. máj. 12. 19:15
30/34 A kérdező kommentje:
Mivel már csak 6 kg szeretnék elég a vége felé járok. Van mikor két hétben csak 1 kg fogyok van mikor lassabban :) Sajna nem nagyon tudom belőni mikor csússzon le
Kapcsolódó kérdések: