Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik müzlit lehet diéta...

Melyik müzlit lehet diéta alatt fogyasztani reggel?

Figyelt kérdés

Márka?Hol kapható?

pl. ez: [link]

?

2015. máj. 11. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez alapvetően a diétázó döntése, amennyiben nem allergiás valamire nagyon, s persze az se mindegy, milyen a diéta. Az enyémbe minimum 3 okból nem férne bele, de az elég speciális.

Ez még egész OK, nincs tele gluténnal, persze van benne, bár nem tudom, miért, de zab, gyümölcs, ez alapvetően egész rendesen hangzik. Én tuti nem beszéllek le róla. Persze sajátot készíteni jobb, nem is lehet nehéz, de az ember kényelmes fajta és vonzzák a színes dobozok is, a jó reklámszakemberek bizonyára tudnának mesélni erről.

Félreértés ne essék, kismillió ideálisabb ételt tudok, ez egyszerű cukor összetett cukorral, ami a testnek a legkevésbé kell, de attól még ehető, ha valaki akarja, s nyilván fogyni is lehet az evése mellett, célszerű kitapasztalni, hogy eléggé laktató-e az adott embernek.

Tejet azért nem öntenék rá. Max. kókusztejet, az amúgyis édesebb.

2015. máj. 11. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:

mindet és semelyiket.

Az összes kommersz gabona ócska kaja, betegséget, elhízást okoznak. Nyilván nem akkor, ha csak nyomokban fogyasztja az ember, egy müzli már nem nyomokban tartalmaz gabonát, hanem alsóhangon is tömény zab. Esetleg cukrozott zab, adalékanyagok, más gabonák.

Enni lehet? Mindent lehet enni, még vasszöget és gyilkos galócát is.

Jó ötlet enni? Nem. De finom, tehát nass kaja, desszert. Aki eszi, nem azért eszi mert jó, hanem mert élvezetes. Kivéve, ha vallási alapon jónak tartja, az is egy dolog.

Fogyózók azért életük során sanszos, hogy elég gabonát ettek már.. na most ha fogyás céljával továbbra is gabonát esznek, az járható út, amennyiben nem túl betegek még, és visszavesznek a mennyiségből.. csak nem biztos, hogy a legjobb út.

2015. máj. 11. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért inkább gyümölcsös, plusz kicsit cukrozott zabot egyen, mint kakaós csigát. Nem mindenki tudja elengedni a gabonákat egyik napról a másikra. Kinek mi a nehéz. S a lelki dolgok is fontosak, lehet, hogy valakiben a müzlije tartja a lelket. Igazából összességében kéne nézni az életmódot, a prioritásokat s úgy megmondani, hogy Te ne edd, mert tök fölösleges számodra, Te meg rá se nézz, mert függésben tart, de biztos van, akinél ez a kisebbik rossz. Természetesen mindenkit érdemes arra biztatni, hogy fejlessze az étrendjét, legalább próbáljon ki alkalmasabb ételeket, hátha bejön neki. Az ember eléggé meg tud szokni és szeretni olyat, ami nem jó neki, de sokat olvastam emberekről, akik úgy váltottak életmódot, hogy még csak nem is volt jó nekik eleinte (ezt én nem tenném, brrr), de utána nagyon megszerették és biztosak benne, hogy ez az ő útjuk.

Az előbb elfeledkeztem az inzulinérzékenységről, ami reggel nem olyan jó, úgyhogy a cukrok talán nem a legjobbak ilyenkor, de elég különbözőek az emberek ahhoz, hogy ne gondoljam azt, hogy ezt muszáj betartani.

Véleményem szerint egyedileg ki kell tapasztalni, milyen étkezés jó számunkra. Vannak iránymutató dolgok, mindannyian valamelyest hasonlóan működünk, ami a táplálkozást illeti, de azért nagy különbségek is vannak.

Sok embernek bizonyára jót tenne, ha kiesne a megszokásból s megismerne egy más étrendet, életmódot.

Én váltottam, de nagyon sokára s enyhe sokként ért, hogy mennyire jobb, pedig előtte sem volt bajom.

De már túl messzire mentem az eredeti kérdéstől.

2015. máj. 11. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
a legfontosabb hogy ne legyen benne hozzáadott cukor. Én a sparba vagy a lidlben szoktam venni ilyen zacskósat 1kg vmi ötszáz-600 forint és a zabpelyhen teljeskiörlésű gabonákon kívül van benne lenmag, napaforgó mag mogyoró és mandula is. Én szeretem reggelire nagyon jól eltelít, beindítja az emésztést és sokáig nem leszek éhes.
2015. máj. 11. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Ettem én is sokáig zabot. Mondjuk én nem hízom el csak mert magasabb a ch bevitelem.

De ettől még ugye nem túl értékes tápanyagforrás, nem valami vitamindús.. hát szénhidrát, éhenhalni már nem fogunk, ugye ez is valami.

2015. máj. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!