Diéta alatt reggel megehetek egy csokit?
A diéta attól diéta, hogy cukrot, gabonákat, tejtermékeket eszik az ember, meg lehetőleg egyéb anyagokat amik bezavarnak a szénhidrát anyagcserébe, lehetőleg magas inzulinválaszuk van, zsírraktározást okoznak, jó esetben autoimmun betegségeket is kiváltanak mert a hízás akkor a legtutibb, ha meghalt a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy bétasejtjei is. Erre érdemes gyúrni, de én szigorúan csak a 'diéta' alatt javaslom :)
Vagy lehet iróniaként értelmezni az egészet amit írtam :)
Ópium nélkül is kibírjuk, valahogy. Bár biztos jobb lenne azt is fogyasztani..
A tejtermékek ópiátszerű hatással bírnak, nyilván aki rájuk kattant az kívánja ezeket az anyagokat. Nincs semmi rossz a drogozásban (mármint de, amúgy van) de ne csináljunk úgy szerintem, mintha szükséges lenne.
Aki szereti, az nyilván nem hagyja el, nem is kell. De járnak vele betegségek is sajnos, erről csak illene tájékoztatni az embereket és nem beállítani a tejtermékeket egészséges ételeknek.
Én? Én nagyon szeretem a sajtokat, de más függőséget okozó anyagot pl. alkoholt szintúgy. Bánatomra egyiket sem bírom túl jól.
Én zsíros húst szeretek enni (sertés darált ~ 30% körüli zsír, sertés csülök-köröm, hát ebből olyan jó pörköltet csináltam.. )
Viszont részemről napi 0,5 - 1g /ttkg fehérje is elég lenne (tehát nekem 72 kilós férfiként ennyi gramm bőséggel..) csak én általában hússal drogozok. Fél kilót szerintem simán megeszek egy nap, lényeg hogy teljesen feleslegesnek tartom mégis annyit eszem amivel mások már testet építenek. Hát, rossz szokás, én ezzel így vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!