Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1,3hónap alatt mennyit fogyhatok?

1,3hónap alatt mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés

Kevesebb és egészségesebb étkezéssel, napi 2,5l víz, és heti 3x testedzés.

45kg-ról 35kg-ra mennyi idő alatt tudok lefogyni ilyen táplálkozással és testedzéssel??

2015. máj. 8. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, de feltételezem 11-12 éves. Ne akarjál 35 kiló lenni, majd hozzánősz. A te szervezetednek az a dolga, hogy fejlődjön, ne akadályozd meg ebben, mert később nagyon bánni fogod. Egyél egészségesebben, de ne akarjál ilyen drámaian fogyni.
2015. máj. 8. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Már bocs, de liliputi vagy, vagy 10-12 éves gyerek? Gondolom, az utóbbi, úgyhogy neked nem szabad fogyni.
2015. máj. 8. 18:59
 3/8 A kérdező kommentje:
13éves vagyok, 152cm és 45kg.Az szerintem sok. Főleg hogy egyik osztálytársam 155cm és 37kg.
2015. máj. 8. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Majd nősz még 10 centit és már semmit nem fog jelenteni. Az is lehet, hogy egyszerűen csak izmosabb is vagy, egyáltalán nem vagy túlsúlyos.
2015. máj. 8. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem olyan sok az. Ha jól sejtem, lány vagy. Vigyázz az édességekkel, mozogj sokat, de kifejezetten fogyni ne akarj ebben az érzékeny korban. Menstruálsz már?
2015. máj. 8. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Izmos vagyok, de az nek csak izom.Az hogy van egy velem egymagas, csak 10kg-mal vékonyabb ismerősöm, az azért rossz.Nekem legalábbis nagyon rossz érzés amikor megkérdezik hány kg vagyok.
2015. máj. 8. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Majd kinövöd. Ne a jelenben gondolkodj, hanem a jövőben. Az hogy tetszene, ha mondjuk ugyanez az osztálytársnőd tizedik osztályban 169 centiméter lenne, te pedig 157, mert megálltál a növésben, mert mikor még elegendő hormont termelhettél volna, egészséges lehettél volna, megvontad magadtól a tápanyagot?

Az edzés nagyon helyes, csináld csak (módjával), de neked a diéta ne álljon többől, mint abból, hogy a cukros ételeket és italokat megveted, anyudat pedig megkéred, hogy ha már tésztát kell enni, akkor az legyen durum, kenyérből pedig csak teljes kiőrlésű. Ha csak ennyit betartasz és mellette heti 3x tornázol, jövőre csúszni fog előtted a barátnőd, annyira fog irigykedni.

2015. máj. 8. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Okè😊 köszönöm
2015. máj. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!