Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egyáltalán nem eszek,...

Ha egyáltalán nem eszek, akkor egy nap mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Gondolom ez a leg gyorsabb módszere a fogyásnak és sürgős lenne... Az egyáltalán nem evést úgy értem hogy semmit sem eszek.

2015. máj. 8. 15:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem ugy csak artasz magadnak ha semmit nem eszel. Inkabb kezdj lebojtbe vagy iyesmi. Gyors es hatasos.
2015. máj. 8. 15:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez így mind szép és jó, csak az a baj, hogyha ezt a módszert alkalmazod, akkor lehet h hamar ledobod a kilókat, de a tested túlélő üzemmódba kapcsol. Ez azt jelenti, hogy amikor ismét elkezdesz enni, akkor mindent elraktároz és simán visszahízod az összes kilót. Sőt, az is lehet, hogy több leszel a "fogyókúra" után, mint azelőtt voltál. Ne sanyargasd saját magad, a testednek szüksége van a tápanyagokra, akár el is ájulhatsz. Az nem normális, hogy vki egyáltalán nem eszik.!!
2015. máj. 8. 16:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt nem lehet fogyni, sok ember tart 1 - pár napos böjtöket.
2015. máj. 8. 16:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Elvi síkon ezt csak akkor lehetne megmondani, ha mellette még kőkeményen edzenél is és azt a kalóriát, amit felhasználtál kivonnánk a 0-ból (mivel nem ettél semmit), na ezzel csak egy gond van, az nem tud edzeni, aki nem eszik semmit, mert össze fog esni. Az ilyen drasztikus fogyókúráknak a nagy hátránya az, hogy egyrészt nem fogod tudni tartani, másrészt a szervezeted úgy fog reagálni, hogy bespájzol, mert felkészül az ilyen ínséges időkre, amikor nem eszel, zsírt fog raktározni, magyarul olyan hájad lesz, amitől gyakorlatilag nem fogsz tudni megszabadulni. Szóval egy jó nagy hülyeség a terved. Fogyókúrázz nyugodtan, de egyél, mindent, ami nem hizlal és egészséges.
2015. máj. 8. 16:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért az emberi szervezet 'ínséges időkben' rövid távon eléggé terhelhető, mondjuk 1-2 napos éhezés mellett. Persze, hosszabb távon tényleg legyengül, de pont az utolsó energiaforrásokkal egy ideig még lehet vadászni, fizikai teljesítményt leadni, egészséges emberről beszélek.
2015. máj. 8. 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Amikor párszor egyáltalán nem tudtam enni 1-1 napig, nem fogytam semmit, hisz egy nap nem számít.

Ha valaki napokig csinálja a hülye koplalást, az egy életre is tönkre teheti magát.

2015. máj. 8. 18:28
 7/13 anonim válasza:
Semennyit. Igyál sok vizet, (2-3 liter) egyél kevesebbet (kb 1000 kalóriányit) és este 6 után ne egyél. Nekem ez bevált és 1 hét alatt 1-2 kilót fogytam.
2015. máj. 8. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Azzal semmit sem fogsz fogyni, ha egy napig nem eszel. Több ideig meg úgysem lehet bírni.
2015. máj. 8. 20:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor iszok sok vizet, és csak annyit eszek hogy minél tovább bírjam ezt? Edzeni nem szeretnék, ahhoz megint csak enni kéne. Gondolom az egészséges étel az a gyümölcs. Tehát minden nap egy alma, 1 liter víz és ez egy hétig az mennyi fogyás? Mármint kilóban.
2015. máj. 10. 13:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Továbbra sem tudjuk. Az almával csak cukrot pótolsz, ettől csak megéhezel, ingadozni fog a vércukorszinted.

Nem tudjuk, hogy pontosan mennyi az energia felhasználásod, mennyit viszel be almával. Márpedig ezen múlna, hogy mennyit fogysz. Azt sem tudjuk, hogy fogysz-e. Vagyis, valamennyit biztosan, de igazából kérdéses, hogy erős kalóriamegvonás esetén, ha nem edzel, nem éri stimuláció az izmaidat, akkor mennyi zsírégetés és mennyi izombontás lesz.

Én ugye azt szoktam mondani, hogy rövid idő alatt olyan nagy izomvesztés nem igazán fordul elő, de ez valójában csak egy tipp. Egyéni kérdés, hogy mennyi zsírt és mennyi izmot veszítesz. Ami biztos az az, hogy hosszabb koplalás alatt legyengülsz, és a testtömegedből veszítesz. Hogy ez a tömegvesztés jót tesz-e, vagy inkább káros (pl. túlzott károsodás az izmoknak, hosszabb távon: szívizmok elgyengülése) az megjósolhatatlan.

2015. máj. 10. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!