Ha egyáltalán nem eszek, akkor egy nap mennyit fogyhatok?
Amikor párszor egyáltalán nem tudtam enni 1-1 napig, nem fogytam semmit, hisz egy nap nem számít.
Ha valaki napokig csinálja a hülye koplalást, az egy életre is tönkre teheti magát.
Továbbra sem tudjuk. Az almával csak cukrot pótolsz, ettől csak megéhezel, ingadozni fog a vércukorszinted.
Nem tudjuk, hogy pontosan mennyi az energia felhasználásod, mennyit viszel be almával. Márpedig ezen múlna, hogy mennyit fogysz. Azt sem tudjuk, hogy fogysz-e. Vagyis, valamennyit biztosan, de igazából kérdéses, hogy erős kalóriamegvonás esetén, ha nem edzel, nem éri stimuláció az izmaidat, akkor mennyi zsírégetés és mennyi izombontás lesz.
Én ugye azt szoktam mondani, hogy rövid idő alatt olyan nagy izomvesztés nem igazán fordul elő, de ez valójában csak egy tipp. Egyéni kérdés, hogy mennyi zsírt és mennyi izmot veszítesz. Ami biztos az az, hogy hosszabb koplalás alatt legyengülsz, és a testtömegedből veszítesz. Hogy ez a tömegvesztés jót tesz-e, vagy inkább káros (pl. túlzott károsodás az izmoknak, hosszabb távon: szívizmok elgyengülése) az megjósolhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!