Ha csak heti 2x, max 3x tudok elmenni futni, az baj? Amúgy 1500 kcalt eszek. Így is fogyhatok, ugye?
3 alkalom elég.
1500 kalória jó.Hàmy cm vagy és hàny kg?Miket eszel?Ezek azèrt fontos infók.
A kajám az jó, ezért kérdeztem, hogy nem kevés-e a mozgás.
(Amúgy tudom,mindenkinek arra van ideje amire akarja,hogy legyen, de suli+munka mellet nehéz, hétvégen munka után meg inkább kirándulok, azért az is jobb,mint a semmi)
Hát zöldség,csirkemell/comb,rizs, zsírszegény túró,heti 3-4x tojás, 1-2db, és suliba meg munkába 2 teljes kiörlésű kifli/zsemle, benne csirkemell sonka,uborka, néha tojás, 1-2x egy vékony szelet sajt.
Reggelente iszom egy kávét edesitovel, kb fél deci tejjel, napközben ásványvizet iszok.
Gyümolcsöt nem eszek.
Ami még ritkábban szóba jön, az a spenót és a hal (mert a halat nem szeretem)
Csirkét natúr szeletként eszem vagy néha szecsuáni szósszal és rizzsel. Nagy ritkán bolonyai csirkéből, teljes k.tesztaval, de ez kb 1-2 havonta van itthon,amúgy az itthoni főtt kaját nem eszem, vagy csak kicsit,ha nem mondjuk egy pacal pörköltről van szó meg egyéb hízlaló dolgokról,magamnak csinálok csirkét, rizst,salit,stb.
Túró mellé néha 1 light joghurt.
Nagyjából ezeket eszem.
És 176cm 80kg vagyok kb.
Nem értem már tényleg miért eszik az emberek a tejtermékeket meg az ócska teljes kiőrlésű liszteket. Pedig betegek, fogyókúrázók (diétázók) ugyan úgy eszik.
'nem értem', jó a divatot értem, most a gabona és tejipar a fénykorát éli persze, meg függőséget okoz a sajt, a glutén.. a hedonizmuson kívül nincs értelme ezeket enni, ha fogyás meg egészség a cél.
Akkor a tk zsemle helyett mit egyek?
Van ötleted?
A túróról nem mondok le a fehérje miatt,a fél dl tej meg nem hiszem hogy nagy baj lenne a kávéba.
De te gondolom paleos vagy. ?
Akkor mi a leghatékonyabb?
Én eddig épp, hogy mindenhol azt olvastam,hogy zsírégetéshez a hosszabb távú,lassú kocogás a legjobb..
Kamu, hogy a zsírégetéshez sok futás kell. Mármint, sok vallás létezik, én kamunak tartom ezt.
Vegyük alapul a biokémiai ismereteket, zsírégetés megfelelő hormonszintek mellett (alacsony inzulin, magasabb glukagon) lejátszódó folyamat. Ez a hormonális háttér nem az edzésen múlik, sokkal inkább a táplálkozáson. Akinek jó a mitokondriális egészsége, az jól éget zsírt. Akinek nem, az cukrot használ fel, ezért gyakran megéhezik, könnyen hízik..
A futás csak egy középszerű mozgás, nem sok köze van a fogyáshoz, csak ma divatja van.
Rólam
Nem vagyok paleós, de azzal teljes mértékben egyetértek velük, hogy a tejfehérjék gyulladásfokozóak, a tejben lévő növekedési faktorok a hízás hormonális hátterének kedveznek, hogy a tejtermékek erősen inzulinogének és a dohányzáshoz hasonlóan a tej(termék)fogyasztás is egy káros szenvedély. És túrót enni fehérjebevitel miatt értelmetlen, ez meg a fehérje túlfogyasztás divat miatt elterjedt. Nem vagyunk éhezők, nem kell szóját vagy túrót enni azért hogy 'elég' fehérjét együnk, nincs szükség rá. Tudom, hogy a divat ma mást diktál.
Rólam 2
Nem csak a futás ad kondíciót.. tájcsi és küzdősportok is adnak, csak ezek jobb képességeket is fejlesztenek ezért nem a kondíció fejlesztése terjed el róluk.
A kalóriabázis szerint 1650 amit úgyis elégetek ha nem csinálok semmit.
Az 1500tel még alá is mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!