Ha csak heti 2x, max 3x tudok elmenni futni, az baj? Amúgy 1500 kcalt eszek. Így is fogyhatok, ugye?
Ezek nagyon általánosító közelítések, valójában szinte ezotériának számít amikor valakinek a kalóriabázis.hu számolja ki az alap kalóriaigényét.
Erre viszonylag komoly berendezések, légzési gázok elemzésére használható készülékeket használnak, különben csak 'okoskodás'. Tippelni meg bárki tippelhet alapanyagcserét, azt mondom hogy 75 kilósan 1,5 másodperc számolással sacc/kb. 1500 kcal az alapanyagcserém, na milyen fejszámoló vagyok? :))
Lehet,hogy csak kb.eredményt ad,de nem hiszem,hogy 1500 alá egészséges lenne menni,meg azt sem,hogy ez számomra sok lenne.
Eddig sokkal többet ehettem,hisz ez az 1500 csirkéből,túról,2 teljes k.pekarubol meg zöldségből jön össze.
Eddig meg üdítőket ittam,sima pékárut ettem és mindenféle főtt kaját, meg nassoltam.
2300-2500at tuti bevittem 1 nap és annyira elhízva azért nem vagyok,hasam lett,az tény, de annyira nem vészes azért.
1500zal nem hiszem,hogy nem fogyasztanék annyival kevesebbet,hogy fogyjak,meg legalább minőségibb kajákat eszem, persze a hétköznapi 2 pékárut leszámítva,de zöldséggel/gyümölccsel nem bírnám ki ebédig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!