Szóval az lenne a problémám, hogy bár nem a túlsúlyos emberek táborát erősítem, mégis szeretnék pár kilótól megszabadulni. Most 48 kiló körül vagyok, és 158 centi. Tudom hogy ez nem sok, de én szeretnék olyan 44-45 kiló lenni, mert nyáron ennyi voltam, és úgy sokkal jobban éreztem magam. Azonban a szüleim nagyon féltenek, félnek hogy anorexiás, hogy bulimiás vagyok. Amint fogyok pár kilót, már elbeszélgetést tartunk, hogy mi az oka ennek. Tudom, hogy tulajdonképpen örülnöm kéne, amiért a szüleim figyelnek rám, hiszen másoknak sokszor ez hiányzik, de egyszerűen képtelenek megérteni. m apukám sem pedig anyukám nem túl vékony, sőt a családomban tulajdonképpen senki sem az. De azért mégis járnak utcára, hogy legyen viszonyítási alapjuk.. Nem tudom mit tehetnék. Félek már fogyni, mert rosszat fognak gondolni.
Igen, tudom hogy nincsen. Ez a kétely bennem van, szeretném megadni magamnak azt a pár minusz kilót. Attól még nem leszek vészesen sovány, de jobban fogom érezni magam a bőrömben.
2015. febr. 24. 22:22
3/5 anonim válasza:
Mert a szüleidnek igazuk van.Már eleve sovány vagy, miért akarsz csontkolleció lenni? A hülyeség helyett inkább sportolj valamit, szedj fel egy kis izmot, és jobban fog tetszeni még neked is, mint a zörgő csontok. Arról nem is beszélve, hogy baromi egészségtelen az is ha valaki gebe, nem csak a túlsúly okozhat gondot.
2015. febr. 24. 22:24
4/5 anonim válasza:
A szüleidnek igaza van, neked nem fogyni kell, inkább sportolni.
Valójában a sportolással rendben vagyok. Heti rendszerességgel végzek különböző doglokat, nekem ennyi esik jól. Nem szeretnék izmos lenni, itt a lényeg, hogy tényleg vékony szeretnék lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!