Igy mennyit fogyhatok egy héten? Többi lent
Hány centi és hány kiló vagy??
Nem vagyunk jósok, de heti 1 kiló max(!) fogyással érdemes számolni. Ha annál többet fogysz, akkor sanszos, hogy nem csak zsírt vesztesz.
A napi max. 1000 kalória meg nagyon kevés.
2 centivel vagyok nagyobb és 2 kgval könnyebb... szóval talán tényleg indokolt lehet pár kilótól megszabadulni.
De mivel kevés a felesleg, így inkább hosszútávra kellene egy étrendet összeállítani, ami 1000 fölé megy és egészséges kajákat tartalmaz. Így nm lenne visszahízás a koplalás után. Az alap kalóriaszükségletedet te is ki tudod számolni (keress rá), mozgás mellé kevés az 1000. Ne gyorsan akard leadni, hanem tartósan :)
"2 centivel vagyok nagyobb és 2 kgval könnyebb... szóval talán tényleg indokolt lehet pár kilótól megszabadulni. "
Egyikből hogy következik a másik? :/
Magasabb vagyok és könnyebb!! :)
Nem vagyok én se vézna, inkább sportos.
tehát ha valaki kisebb és nehezebb... akkor ott lehet felesleg
Nincs ilyen összefüggés. Ismerek több olyan embert, aki magasabb, könnyebb, mégis zsírosabb, mint én. A test összetételét nem mutatja a magasság és a súly.
Férfiaknál is gyakori, hogy ha izmosak, akkor már a BMI szerint túlsúlyosnak számítanak.
ÉN azt szoktam meg, hogy a hozzám hasonló magasságú lányok, akik nem izmosak és nincs rajtuk zsír se nagyon, mind könnyebbek egy tíz kilóval nálam. :)
Ha valaki fogyni akar és nehezebb is nálam, akkor pedig nem arra gondolok, hogy izmos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!