Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónapja kezdtem az edzsést...

1 hónapja kezdtem az edzsést és a diétát és szeretném folytatni tanácsok?

Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtem el 95 kg-ról 90kg lettem ennek persze nagyon örülök csak igazából edzek és egy kicsit diétázok (nem nagyon intenziv) tudnátok tanácsokat adni hogy mit hogy kell s hogyan ? edzsénél (biciklizek és futok na meg has kar heti 4x 30p 30p 30p 30p

2015. máj. 6. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a fogyási tempó tökéletes, nem kell semmit változtatni. Ha túl gyorsan fogysz akkor a bőröd nem tudja felvenni az ütemet és lógni fog.
2015. máj. 6. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Vezess aplót, amibe fel tudod írni, hogy miket ettél, miket edzettél.

Megpróbálhatod növelni pl. a sportot, és fel tudod ezeket is jegyezni, büszke leszel magadra, hogy egyre többet bírsz lefutni. Pl. minden héten 5 perccel tovább futsz, vagy biciklizel.

Esetleg beiktatsz súlyzós edzést, vagy tornagyakorlatokat.

Engem nagyon tud motiválni, amikor látom, hogy jéé, egy hónapja még nem tudtam volna megcsinálni csak x gugolást, most meg már megy y is!

2015. máj. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!