Konkrétan, részletesen leírva miket ehetek ha fogyni akarok? Sportnak jó lesz a futás? Lehetőleg olyanok írjanak aki biztosak nagyjából abban amit írnak, nem csak pl így gondolják és ennyi.
17/l vagyok.170 cm,65 kg.Sok ilyen kérdésnél elég szűkszavúan válaszolnak,mint pl sok fehérje,gyümölcsök és ennyi,ezért írtam új kérdést.
Akiket ismerek és fogyóznak kb valami győri édes jó reggelt keksz szerűn,joghurton,gyümölcsön és néha salátán élnek,szerintem ez nem annyira normális(nem akarok sérteni senkit).
Pláne hogy elvileg azt az étrendet amivel lefogyok utána is ajánlott lenne betartani.
Elég hússzegény étrend kéne,mert egyébként is csak 1-2 húsfajtát eszek meg+néhány felvágottat,és nem fogom magamba erőszakolni az olyan húst is amit nem szeretek a fogyás kedvéért.
Ha fogyni akarsz, élj egészségesen. Teljes életmód váltás szükséges. Ne használj fehér lisztet (helyette tönköly búza, rozsliszt, kókuszliszt), ne használj /egyél cukrot(helyette méz, természetes édesítő k nem azok a szemét mesterséges porok, kapszulák, pl én szoktam használni agave szirupot, juhar szirupot), ha mindenképp ragaszkodsz a szénhidrátokhoz akkor az legyen teljeskiorlesu. Én pl ryvita rozs crispbread et eszem. Zöldség, gyümölcs mindig mehet. Én pl estére csak egy smoothie t eszem, rakok bele zabot, chia magot is, sok finomságot. Ne vegyél semmiféle feldolgozott húst, mint pl párizsi vagy ilyenek. Ne vegyél gyümölcs lét a boltban, mert teli van nyomva cukorral. Csináld meg magadnak, jobban jársz vele. Meg akármit bírsz, csináld magadnak. Úgy legalább tudod mi van benne. Ami a mozgást illeti, mozogj valamit minden nap. Én otthon szoktam fitneszezni, és futni is.
Ezeket nézegesd!
Olvass utána a paleo étkezés alapjainak, fogyasztható táplálékoknak.
Nézz utána a tesztoszteron.hu 'káros futás nők' cikknek
És szerintem küzdősportot kezdj el gyakorolni edzésnek. Egészségesebb, fejlesztő :)
Ez az én válaszom, a többiek mást fognak írni, de mindannyiunkra igaz, hogy biztosak vagyunk abban amit írunk.
Én már vagyok azon a szinten, hogy ettől függetlenül baromira kételkedem is, de leírtam ami alapvetően eléggé jó, nem mondom hogy nem lehet másképp hozzáfogni. Van aki máshogy fogy, szeret futni, bírja a futást, nem akar küzdősportolni...mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!