Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Udv tanacsok? Azert azt hozza...

Udv tanacsok? Azert azt hozza tennem h neha azert egy kis muzli tejjel.

Figyelt kérdés
hiztam miota abba hagytam a versenyszeru aerobikot. Termeszetesen a hizasomba beletartozik a rendszertelek etkezes a gyorskajak fogamzasgatlo ejszakai nassolasok rengeteg teszta es feher kenyer na meg a kekszek csokik. Na ezeket egy hete szamuztem az eletembol rendszereztem az eletem es minden amit eszek az zold es egeszeges:) sport azert a heti harom tesi ora negy edzes es mondjuk egy heten egy ora futas. Varhatok eredmenyt? Valami tipp esetleg? Koszonom

2015. febr. 12. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, csak figyelj oda még a rengeteg víz bevitelére is
2015. febr. 15. 14:48
 2/2 anonim ***** válasza:
ez így jó! inkább reggel egyél többet, de figyeéj, hogy mit(!!), pl joghurt zabpehellyel mehet, aztán ebédre kicsit kevesebbet egyél, és vacsorára legyen a legkevesebb kaja a tányérodon. sokan ott rontják el, hogy este esznek rengeteget, pedig, pont, hogy reggel kellene!
2015. febr. 26. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!