Ebuy? Jó tanácsok hozzá. Szeretnék regisztrálni mert jó dolgokat vehetnék csak halottam olyat hogy pl le veszi a pénzed mindig ez igaz Megéri regisztrálni?
Figyelt kérdés
Ebuy,regisztráció2014. nov. 1. 12:19
1/6 anonim válasza:
Mi az az Ebuy? Sosem hallottam róla.
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy mindig leveszik a pénzed. Ingyen nincs semmi, ki kell fizetned a terméket is, meg sokszor a szállítást is.
Az eBay egyébként nem árul semmit, csak egy felületet biztosít az eladóknak. Meg kell nézned, kitől vásárolsz: sok pozitív értékelés mellett nem kell félned átveréstől. Mondjuk kevés értékelés esetén sem feltétlen...
Arról viszont ne feledkezz meg, hogy a tengerentúlról érkező termékekre még vámot is kell fizetned.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De olyat is hallotam hogy nem vásárolt semmit és akkor is vette le a pénzt róla ilyen tényleg volt?
2014. nov. 1. 14:25
5/6 anonim válasza:
Hát én azt honnan tudjam? Azt kérdezd meg, akitől hallottad.
Egyébként nem tartom valószínűnek. Főleg, mivel nem az eBay-nek fizetsz, hanem az eladónak, jellemzően PayPal-en keresztül, ahol viszont minden egyes fizetést jóvá kell hagynod.
6/6 anonim válasza:
Ha regisztrálsz sokkal nagyobb biztonságban vagy. A legtöbb helyen fel lehet venni a kapcsolatot az eladóval ès ak vissza is lehet küldeni ha valami mègse tetszik/hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!