Olyan weboldalakat szeretnék találni, ahol mobilszám megadása után lehet regisztrálni, és ha ez sikerül, sms-es értesítőt is kapok. Van sok ilyen?
Egy ismerősömet szeretném megleckéztetni akinek csak a mobilszámát tudom, mert ilyen sms-el ébresztett ma reggel:
06709679590 Tisztelt **********! Tudomasunkra jutott, az interneten allamellenes tevékenységre buzdit. Haladéktalanul szüntesse be provokativ tevékenységét, ellenkezö esetben büntetö eljarast kezdeményezünk! A napokban ajánlott levélben is kiértesítjük. Kérjük azt aláírni, és visszajuttatni! NEMZETI NYOMOZOIRODA
Szoktam megosztani híreket Facebookon, meg kommentelni is (Főleg ezt az internet adót), és szerintem ez nem tetszett neki, meg amúgy se hiszem, hogy pont egy 70-es számról és sms-ben fognak ilyesmiről értesíteni, szóval kérnék olyan weboldalakat, ahol könnyű szerrel elérhetem, hogy elárasszák az sms-ek ezt a számot.
Előre is köszi
Szerintem inkább nőj fel, hamár az ismerősödnek nem sikerült. Nevess rajta, mekkora barom, és töltsd az idődet ÉRTELMES dolgokkal.
Egyébként "sms küldő oldal" a keresőkifejezésed, kérdezd Google doktort.
Én már voltam vega családnál és nem haltam bele ,persze mondták hogy nekünk külön főznek de mondtuk hogy felesleges
így azt ettük amit ők és finom volt ráadásul laktató
úgy hogy az ilyen hús zabráló malacokat le kell nézni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!