Szerintetek anorexiás vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves lány 172cm/48kiló szeretnék még fogyni minimum 4 kilót.Napi 500kcal körül eszek.Igazuk van azoknak akik azt mondják anorexiás vagyok?2010. febr. 22. 14:55
21/28 anonim 

válasza:

Jó buta vagy!!!!!!!Én sajnos az voltam, buta és anorexiás. 43 kg al... pont ennyi idősen 2 évig, jó hogy túl éltem!!!!!!!komolyan mondom hogy hülye vagy hogyha nem hizol... azóta meg nemtetszik a sovány, azt nem mondom hogy most kövér vagyok de 54kg, és szerintem ez jó!!!!!!!
22/28 anonim 

válasza:

15.02 Az a bulimia és nem az anorexia.
23/28 anonim 

válasza:

lehet hogy anorexiás vagy de az is lehet hogy HÜLYE! am elég kamukérdés szaga van...
24/28 A kérdező kommentje:
A kérdés komoly.Gorombáskodók kerüljenek.A normális válaszokat köszönöm.
2010. febr. 26. 15:04
25/28 anonim válasza:
keress fel azonnal egy orvost,ne fogyj hízz :D
26/28 anonim 

válasza:

Barátnőmmel is ez volt 14-15 éves kora körül, nagyon nehéz volt rászoktatni a rendes étrendre, és néha még most is előjön hogy kövérnek érzi magát, pedig jelenleg még mindig egy kicsit sovány, bár már nem kórosan. Akkoriban 170 centivel 44 kiló volt. Most 55 kiló. Akkoriban olyan is volt, hogy kimaradt neki a menstruációja az anorexia miatt. Orvost nem ajánlom, inkább szedd össze magadat, a pszichiátria csak gyógyszerrel akar mindent megoldani. Értsd meg, hogy sovány vagy, egyél rendesen és akkor jobb lesz. Itt fekszik mellettem a barátnőm, és cenzúrát, igazából 43/53
27/28 anonim 

válasza:

szerintem 50-58kg is Jó, de 50 alatt a sovány nem szép!!!!!!!!!!sőőőőt szerintem csúnya!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!