Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek anorexiás vagyok?

Szerintetek anorexiás vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves lány 172cm/48kiló szeretnék még fogyni minimum 4 kilót.Napi 500kcal körül eszek.Igazuk van azoknak akik azt mondják anorexiás vagyok?
2010. febr. 22. 14:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
te elsősorban buta vagy. anorexiás nem tudom vagy e de ilyen étrenddel előbb utóbb garantálom hogy az leszel.
2010. febr. 22. 15:00
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kórosan sovány vagy és még fogyni akarsz. Egyértelmű. Keress fel egy pszichiátert sörgősen, mert tönkreteszed magadat, 15 évesen még fejlődik (fejlődne) a szervezeted.
2010. febr. 22. 15:02
 3/28 anonim ***** válasza:
10%

Nem.az anorexia az az amikor kaja után hánytatod magad ( ha nem keverem a bulémiával.)

TE KÓROSAN SOVÁNY VAGY IGYIS. Miböl fogynál még? A hajadbol? Agyadbol már nem tudsz ne reménykedj..

Ne haragudj a csunya hangvételért, de hülyeségeket beszélsz.

2010. febr. 22. 15:02
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem.az anorexia az az amikor kaja után hánytatod magad ( ha nem keverem a bulémiával.) "

De, kevered. Egyébként igazad van.

2010. febr. 22. 15:06
 5/28 A kérdező kommentje:

Én máshogy tudom és valószínűleg keverted.

Egyéb iránt sajnálom, hogy hülyének néztek én így gondolom. Ma ettem egy joghurtot és még eszek egy tányér levest.Ez szerintem nem kevés kaja...

2010. febr. 22. 15:06
 6/28 anonim válasza:
100%

Kedves Utolsó! Kevered a kettőt.

A kérdezőnek pedig a válaszom: Igen. Mellesleg a kérdésedből kiderül, hogy te is tisztában vagy vele, hogy ez így nincs rendjén. Csodálom, hogy szüleid nem vittek még el pszichológushoz.

2010. febr. 22. 15:07
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kaja még egy 1 éves gyereknek is kevés lenne.
2010. febr. 22. 15:09
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

1 joghurt + 1 tányér leves háát ez tényleg kurv@ sok :)

azonnal menj el orvoshoz

2010. febr. 22. 15:12
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Tönkre akarod tenni magad? Ehhez a magassághoz ez a súly nagyon kevés, még így is. Egy barátnőm, szintén hasonló magas,is ezt csinálta. Kórházba került! Ne legyél buta! Most vagy 48 . Hova akarsz még fogyni?40 re? Majd szépen elmarad a menzeszed, aztán nézhetsz! Jót akarnak neked, nem rosszat! És egy joghurt, meg egy tányér leves, nagyon nagyon kevés!Vagy megfogadod a tanácsunkat vagy nem!
2010. febr. 22. 15:18
 10/28 anonim válasza:
100%
A szomszédunkban is pont ezt csinálta a csaj, mint te, ő 180 centis volt, és 38 kilós, mikor kórházba került, mert leállt az egyik veséje. Rá két hétre meghalt, mert már nem tudtak segíteni rajta. Te ne kerülj ilyen helyzetbe. fiatal vagy, és piszok sovány. Sok csaj irigykedik rád, ha meglát az utcán, hidd el. Fordulj orvoshoz, hogy még időbe meg tudj állni.
2010. febr. 22. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!