Szerintetek anorexiás vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves lány 172cm/48kiló szeretnék még fogyni minimum 4 kilót.Napi 500kcal körül eszek.Igazuk van azoknak akik azt mondják anorexiás vagyok?2010. febr. 22. 14:55
11/28 anonim 

válasza:

Kedves Kislány! Te sajnos beteg vagy. Ne hallgass a gorombáskodókra, hanem gondolkodjál és kérj orvosi segítséget. Én tudom, mert pszihológus vagyok és olvasok a soraid között.
12/28 anonim 

válasza:

Ha meg akarsz halni akkor nyugodtan folytasd ezt az életmódot.
És nem gonoszkodni akarok hanem elrettentő példát írni.:)
13/28 anonim 

válasza:

Gebe vagy sajnos, ez nem egészséges, fejlődésben van a szervezeted. Egyél többet! McDonald's most mehet... :)
14/28 anonim 

válasza:

hallod mi itt nem hülyének nézünk téged hanem tényként közüljök veled hogy az vagy! a te dolgod hogy elhiszed e ezt nekünk vagy nem. szerinted itt érdekel valakit hogy veled mi lesz? csak te jársz majd szarul ha van eszed akkor még időben változtatsz magadon drasztikusan. az első hogy elkezdesz rengeteget olvasni az egészséges táplálkozásról és a sportos életmódról
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm doktor úr.Meglátom.
Kedves utolsó válszadóm nem kamu, ha az lenne nem kéredzném.Nem szoktam hazudni semmiben soha.
2010. febr. 22. 17:07
17/28 A kérdező kommentje:
És mindenki másnak is köszönöm.Ebből számomra az derült ki ,hogy igazuk van.
2010. febr. 22. 18:05
19/28 anonim 

válasza:

Igen, az vagy. Na de 15 évesen??? Már bocs, de hol vannak a SZÜLEID, hogy ezt hagyják? Én már ugyan majdnem 30 vagyok, de ha ezt csinálnám, akkor anyámék még most is (hogy férjem van és 2 gyerekem) szépen berángatnának egy pszichiátriai kezelésre, ha ezt csinálnám amit te! Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, ez valószínűleg egyfajta segélykiáltás, hogy figyeljenek végre oda rád! Nos, tényleg nem ártana...
20/28 A kérdező kommentje:
nem tudom h az-e.:)
2010. febr. 23. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!