Hogy tudnék lefogyni?

aztaa :o én is pont u.ennyi vagyok ésés tizenötéves , és most akartam kiírnia kérdést :| xD
am én eljárok kocogni minden este..
jövő héttől meg konditerembe fogok járni + kocogás
remélem ezzel lemegy..
meg sok folyadékot kell inni, egy nap kb. 3 liter viiz..
kerüld a csokit, meg az édességeket, cukros italokat, egyél sok zöldséget,gyümölcsöt..
ha nincs kedved eljárni kocogni, akkor töltsd le innen a fitnesz DVD-ket.
a suliba eszel?
én reggelire itthon eszek 1 almát, a suliba egy szendvicset, a menzán kajálok, aztán utoljára 4-5 óra fele eszek egy szendvicset, utána már semmit.. ^^
vagy ha nincs kedved kocogni, fitnesz dvdk-re ugrálni, akkor sétálj! vagy pedig otthon táncolj :) ha szeretsz táncolni :D bár ki nem szeret.. ;)
van egy jo modszer : de csak akkor mukodik,ha nem szedsz semmilyen orvossagot semmi betegsegre.
minden este keszits el egy liter vizet es reggel idd meg mind.ismkeetel es rovid ido alatt nagy hatasa vn.lehet h hulyesegnek hallatszik de mukodik !(volt mer olyanra pelda hogy 6 het alatt ezzel a modszerrel 20 kilot fogyott !!!)

Nem hülyeség ez a vízivás, mert telíti a gyomrot és nem eszel annyit, mert nem érzed, hogy éhes vagy. De szerintem ez egy kicsit drasztikus.
Inkább azt javasolnám, hogy naponta többször egyél kisebb adagot, de csak legfeljebb 5-ször, s ezek közül csak kettő legyen főétkezés (reggeli, ebéd), amikor tényleg jól is laksz. a többi lehet gyümölcs, zöldség, olajos magvak, joghurt stb. Arra figyelj még, hogy a megevett étel kalóriája kevesebb legyen, mint amennyit felhasználsz, s mellette a sport elengedhetetlen. Nem turbó gyorsaságú diéta, de hosszú távon kifizetődő.
Kerüld az édességet, vagy csak minimális mértékben (pl. tízórai lehet egy túrórudi vagy édesség, de később már ne). Hogy ez áprilisban mennyire fog látszani, azt nem tudom, de kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!