Mennyit fogytatok legtöbbet 2 hét alatt és ezt milyen módszerrel?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 23:26
1/10 anonim válasza:
8 kg, szegedi klinika tojásos diétája kiegészítve citromos kúrával és legalább napi 40-45 perc kardio edzéssel.
2/10 anonim válasza:
kb 6 hét/9 kg - kollégiumban laktam, lusta voltam főzni, reggeli nagyszünet 1 hamburger, 4-kor ebéd:3 szendvics, vacsora - 2 szendvics.
3/10 A kérdező kommentje:
ennyi szenyával hogy fogytál?
2010. febr. 20. 23:38
4/10 anonim válasza:
kb. 15 kiló. akkoriban nagyon sokat idegeskedtem, ki voltam borulva, nem bírtam enni :S természetesen ez nem direkt volt, de nem híztam vissza. azóta jól vagyok :D
5/10 anonim válasza:
Jah.....elfelejtettem hozzátenni, h kickbox-oltam meg kondiztam....ne kérdezd, h hogy bírtam éhesen....lehet, h kitartó vagyok vagy nem tudom, de volt olyan, h kicsit többet, kicsit kevesebbet ettem....a szendvics fogyaszt!!!!Erre license-t iratok :DDDDDDDDDd
6/10 anonim válasza:
Egy hónap alatt 15 kiló egy gyomorfekéllyel.
7/10 anonim válasza:
2.5kg-t :( de nem fogyókúrával,hanem életmódváltás és heti 5x45perc aerobik
8/10 anonim válasza:
6-8 kg közt a t.u.r.b.ó-diétával én a 2. napon járok de egyátalán nem éhezek :D keress rá a neten :D
9/10 anonim válasza:
7kiló,napi 300kcal alatt. most is ezt csinálom^^
15L
10/10 anonim válasza:
1,5 hónap alatt 20 kg.
vastagbélgyulladás :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!