Milyen módszerrel fogytatok le?
Milyen diétát követtetek? Mennyit és mit mozogtatok? Használtatok valami segédeszközt? (Adipex, Hoodya stb)
Köszi előre is a segítséget.
hát én nem a legegészségesebb módszert választottam, de minusz 9 kilót köszönhetek neki fél év alatt.
naponta max 2szer ettem, ebből egyszer lakattam jól magam, és nagyon sok vizet ittam.
Norbi update kódrendszer (és nem a termékek!)
20 kiló 10 hónap alatt. Napi negyven perc aerobikkal és mindenhová bringával jártam (azaz mindennap bringáztam legalább félórát). Segédeszköz nem volt.
én 2 hete kezdtem el egészségesen étkezni,eddig mínusz 4kg,de kezdésnek elég:) 60-ról 52-re akarok fogyni,nyárig:)
először kreáltam magamnak egy fogyókúrát,azt 2hétig csináltam,mert találtam egy jobbat.2,5liter vizet ittam minden nap és semmi cukrosat.reggelim az úgy nézett ki,hogy teljeskiörlésű toast kenyeret ettem,egybe hajtottam,közé salátát amit citromlében ásztattam,retket,uborkát.tízórai:gyümölcssaláta(eper,kivi,banán,alma,körte,szőlő,narancs)/ha anyagilag ez nem teljesíthető bőven elég egy alma is:) ebéd:3db kicsi csibehusi salátába csomagolva párolt zöldséggel.Vacsi:egy nagy bögre forró tej(ami álomba ringat:P)
És tegnap kezdtem el a "Három órás diétát" és nagyon tetszik.Ez annyit tesz,hogy "sokszor de keveset". Nem halsz éhen,nem vonsz meg mindent.Keress rá:)Ja és futni járok minden második napon 30percre:) Hajrá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!