Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy hetig csak vizet iszom...

Ha egy hetig csak vizet iszom akkor es keves zoldseget eszem, akkor fogyok?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5 nap alatt 5 kiló éhezéssel való "fogyás" az kb úgy áll össze:

2-3 kiló béltartalom (gy.k. szar)

2-3 liter víz. Ha nem eszel, a szervezeted a vizet sem fogja megtartani, csak "átesik" rajtad.

Meg persze fogyhattál fél kilót emellett, de nem ám zsírból, hanem izomból, mi azért lássuk be nem túl hasznos. Ha éheznél 1 hónapig fogyna a zsírod is, meg persze teljesen legyengülnél fizikai és immunitás szempontjából is.

Viszont amit ezután az éhezés után eszel, az kivétel nélkül zsír formában fog lerakódni.

2015. ápr. 17. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:

2-3 kiló bélsár szerintem sok éhezéskor, inkább kevesebb az, s a zöm víz. Ez emberfüggő egyébként, nekem sosem megy le 1 kiló víznél több, ha kiürítem a glikogénraktáraimat (sosem koplalok, csak kevés szénhidrátot eszem), míg másoknál ez több kiló, pedig nekik sincs több izmuk...

Szerintem izom- és zsírvesztés is van ilyenkor, nem tudhatjuk, milyen arányban, de ha az ember nem eszik, muszáj izomból is fogynia, ez egyértelmű. Az igazi koplalás necces, nincs fehérje, nincs szénhidrát, s mindkettőhöz izombontás kell... Sok zöldséggel legalább az utóbbi gond nem lesz meg s több-kevesebb fehérje is jön. Kevés zöldséggel viszont ez sem igaz.

Én tuti sok zöldséget ennék, zsírral. Nem is lennék éhes s még mindig izmot bontanék az extrém kalóriamegszorítás és a fehérjehiány miatt... Tegnap betoltam 3 kocka vajat, némi zöldséget, olajos magvat, sajtot, magkenyeret, gyümölcsöket, mégis ezer kalória alatt voltam, pedig ez nem volt tervben. Úgyhogy lazán lehet enni, még tömény ételeket is, attól még lehet nagy kalóriadeficit (mennyiség kérdése), úgyhogy fogyás is, csak nem kiegyensúlyozatlanul és izmokat veszélyeztetően. Miért akarna bárki még ennél is kevesebbet enni?

2015. ápr. 17. 11:56
 13/13 anonim válasza:
ideiglenesen biztos fogysz, de nem hinném, hogy tartós lesz:/
2015. ápr. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!