Mit csináljak? Nem fogyok.
Figyelt kérdés
2 hónapja járok edzeni, betartom a diétát és nem fogyok.
Genetikailag vagyok ilyen?
2015. ápr. 2. 18:30
1/6 anonim 

válasza:

Valamit nem jól csinálsz!Én két hónap alatt már 8 kilót fogytam!
2/6 anonim 

válasza:

-azért nem fogysz,mert még mindig sokat eszel-iszol,
3/6 anonim 

válasza:

Ne csak a mérleget nézd, az alakod is. Ha tényleg rendesen edzel + figyelsz az étkezésre, lehet, hogy cm-ben látnád a változást.
4/6 anonim 

válasza:

Egreszt a 3-iknak gaza van, masreszt mibol allaz etrended, mit edzel?
5/6 anonim 

válasza:

étvágycsökkentőn nem gondolkodtál? én azt szedem, szépen fogyok tőle. lehet hogy te annyi kcal viszel be amennyit el is égetsz és ezért nem történik "semmi". igyál sok vizet, zöld teát, az nagyon jóó!
6/6 anonim 

válasza:

Milyen diétát csinálsz? Mert ennyiből nem lehet megállapítani, lehet, hogy rosszul étkezel, hiába hiszed, hogy nem. Ha tényleg hibátlanul kajálsz, akkor próbálj edzés előtt L-karnitint szedni, az elősegíti a zsírégetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!