Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
15éves vagyok, 57kg és 167-168cm. Régebb napi szinten nassoltam,a suliban 2-3 szendvicset is megettem.
Most ilyen egy napi ètrendem (persze ez valtozo de kb):
Reggel suli előtt egy natúr joghurt
A suliban egy alma
Suli után csirkemell/hal egy kis salátával
6kor pedig a maradék saláta.
Néha bekapok plusszba még egy almát.
Elég régóta ilyen az étrendem mégsem érzem hogy fogytam volna. Miért van ez? Mit tehetek ellene?
Ja az kimaradt, hogy minden este mozgok (tánc, futás).
2015. márc. 28. 19:30
1/6 anonim válasza:
Egyszerű az oka: egészséges vagy. Keveset kell regenerálásra fordítani a szervezetednek, megfelelő a hőszigetelésed is.
2/6 anonim válasza:
Hat mondjuk azert, mert egy nagy budos lo..sz a tapanyag beviteled, s a helyett, hogy normalis etrend es testedzes mellet porogne az anyagcsered, az ehezessel jol lelassitod az anyagcseredet, es a szervezeted raktaroz, es tudatosan minden elfogyaszott falat etelt a popod hizlalasara aldoz.
3/6 anonim válasza:
Joghurt felnyomja az inzulinszintedet (tej a borjaknak kell hízáshoz), lehet pajzsmirigy betegséged :(
4/6 anonim válasza:
Kiloban rendben vagy. Ha megis csunyanak hat a tested valoszinuleg el vagy zsirosodva, amit a koplalassal csak fokozni fogsz. Nem zsirbol fogysz, ha ehes vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
De az az érdekes, hogy ilyen étrend mellett nem vagyok éhes, jól érzem magam, egészgésesebbnem is, mióta kiigtattam a nassolàst, az üdítőket.
Írtam, hogy ez az etrend változó, ez csak egy nap belőle.
2015. márc. 29. 08:23
6/6 anonim válasza:
Akkor végső soron mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!