Ha minden nap eszek egy zacskó szotyit (a nagyobbikat, sósat), iszok sok ásványvizet, és eszek pár szem gyümölcsöt (pl néhány almát) mennyi idő alatt fogyok le 9-10 kilót?
Figyelt kérdés
Vagy lehet pluszban/valami helyett egy kisebb joghurt, vagy zöldségek, saláták, müzli stb.2015. márc. 19. 15:00
1/16 anonim válasza:
ez durva koplalás, a szotyi nem rendes étel. lehet az elején fogsz fogyni, de akkor is max 2-3 kilót, és utána az duplán fog visszajönni. inkább próbálj meg egészségesen étkezni, és ha ennyire le szeretnél fogyni akkor sportolj, de ne koplalj!!!!
2/16 anonim válasza:
És utána követed ugyanezt az étrendet életed végéig? Vagy hogy szeretnéd megtartani a súlyod?
3/16 anonim válasza:
Arról nem beszélve hogy igy főleg vizet meg izmot vesztesz majd.
4/16 anonim válasza:
A kérdésedre is válaszolnék, mert végülis nekem tök mindegy, hogy te hogyan teszed tönkre magad, de nem attál meg semmilyen fontos paramétert. Nem mindegy, hogy 60 kg vagy 90 vagy.
7/16 A kérdező kommentje:
162cm / 57.5 kg (lány, 16 év)
Ja, és fontos, hogy lefogyjak, és nem vágom tönkre magam, kinéztem egy jó diétát, és azt tervezem, csak kajákat keresek, ami megfelelne a kritériumoknak.
Válaszolva egy másik kérdésre: azért nem eszek rendes kaját, mert túl sok idő lenne lefogyni, jön a rövid ujjú és rövidnadrágos szezon, és már így is november óta egész nap kabátban vagyok a suliban, mert dagi vagyok. Megyek vásárolni, és jó lenne lefogyni addigra (nem csontra, de karcsúra).
Köszi az eddigi válaszokat ;))
2015. márc. 19. 15:31
9/16 anonim válasza:
Ha már eltervezted ezt az egészet, és mindenképp ilyen kevés kalóriát akarsz bevinni akkor azt zöldségből és fehérjéből tedd.
10/16 anonim válasza:
Ugye azok a számok nem a kalóriát jelölik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!