Milyen módszerrel tudok minél hamarabb néhány kilót leadni?
Nekem van egy jó módszerem, de nem mondom meeeeeeeggg, mert eddig akármikor leírtam csak agymosást kaptam!!
De tudod mit, azt tanácsolom helyette, amit itt mindenki: Egyél egészségesen, nagyon keveset, válasz valamilyen divatos diétát és tornász nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sokat. Annál nincs hatásosabb... Ha meg mégsem hat, akkor tedd fel te is a sorban 100x-ra, hogy: Miért nem tudok lefogyni?
Amúgy meg, ha beírod az adataidat, a 165/49-et egy BMI kalkulátorba azt dobja ki neked, hogy (és ezt onnan másoltam ki):
"ÖN SOVÁNY
Ön egy kicsit sovány. Ez lehet alkati dolog, de az is lehet, hogy helytelen étkezési szokások állnak a háttérben. Ha az utóbbi időben tapasztalt hirtelen súlycsökkenést, mindenképpen forduljon orvoshoz. Ha Önt nem zavarja a „pehelysúly” és egészséges, akkor akár az átlagosnál hosszabb életre is számíthat. Amire érdemes vigyázni: ha Ön elmúlt negyven éves, méresse csontsűrűségét, a vékony testalkatú nőket ugyanis sokkal nagyobb mértékben fenyegeti a csontritkulás, mint testesebb társaikat."
Szóval, minek akarsz fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!