Miért nem fogyok? Lent az étrendem.
Sok folyadékot iszok. Reggel egy tejes kávét 2 cukorral. Tízórarai is ugyanaz. Emellett 2 liter rostos üdítőt. Olyan Cappyt. És 5ször eszek, mert úgy egészséges.
Reggeli: Nesquick müzli házi tejjel
Tízórai: Kakaós csiga
Ebéd: Amit anyu főz
Uzsonna: Túrórudi, gyümölcsjoghurt
Este: Szendvics
Már nagyon kétségbe vagyok esve mit tehetnék? 13l 164/83
Szarul kajálsz, tiszta cukor az egész. A Cappy egész jól cukrozott, mutatóban van benne némi gyümölcs is. Kakaós csiga...
Ugye ez csak kamu?
Szia!
A saját véleményem szerint (tehát biztos lesz aki másképp látja)
A fogyásodat akadályozhatja a tejfogyasztásod (növekedési hormonok, borjú hízásához szükséges növekedési faktorok)
Akadályozhatja a cukorfogyasztás (a kávédban) a gyümölcsléből is nagy mennyiségű cukrot veszel magadhoz (magas inzulinszint -> anabolikus hormon, zsírraktározás)
5 étkezés gyakori vércukorszint emelkedést okoz, így alig van idő amikor a tested a saját zsírodat használná fel, 3-4 óránként eszel, csak éjszaka van olyan időszak amikor nem töltesz folyton újra. A zsírégetésnek is megvan a hormonális szabályozása, ha folyton tápanyagot juttatsz a szervezetedbe, főleg szénhidrátot meg tejet akkor pont ellentétes folyamatot stimulálsz mint a fogyás.
Müzli - tömény szénhidrát (gabona, cukor)
kakaós csiga - gabona, cukor
ebéd - általában gabonát eszik az ember, mert ez már csak egy szokás :D
Uzsonnád: tejtermék (anabolikus hormon), cukor
Szendvics - gabona
---
Ezzel szemben fogyáskor szoktunk ajánlani zöldség és húsevést, max. 1 alma mennyiségnyi gyümölcsöt :)
Látszik a különbség, nincs liszt, cukor meg tej(termék) egy normális étrendben, persze vannak akik ajánlanak ilyeneket is, én nem.
Egyébként a kedvedért kiszámoltam és ez kb 2300 kalória úgy, hogy anyukád főztje benne sincs, de úgy sejtem az se 1-200 kalóriás diétás ebéd.
Ilyen étrenddel havi 2-3 kg hízással simán lehet számolni.
Lehet olyan kérdésem, hogy miért jobb (akár fogyás szempontjából) a frissen facsart gyümölcslé mint a cappy?
Persze nekem aztán mindegy ki mit hisz, de ha én facsarok narancsot, az is fel fogja dobni a vércukorszintemet ha bolti gyümölcslé, azzal sem lesz másképp. Ha én facsarom akkor vitamindúsabb, ezt aláírom. De akkor is cukorbomba lesz.
Meg másik kérdés, ahol megint lehet felőlem bárkinek bármi a vallása, de mégis ha nem jó a tej a müzlihez, akkor a joghurt miért jó a zabpehelyhez reggelire? Nincs is különbség a tej és a joghurt között, ugyan úgy hatnak a fehérjéi, az a minimális különbség a tejcukortartalomban valaki szerint számottevő?
Étrend témában amúgy mindig tudok csodálkozni, de ezt nem leszólás miatt akartam írni!
Reggeli: kàvé édesítővel
Tízórai: 1-2 teljes kiörlésű kifli/zsemle, sonkával, meg ubival mondjuk
Ebéd: amit anyud főz,oké, hacsak nem pacal vagy egyéb zsíros pörkölt,és nem tészta. Üss össze egy salit.
Uzsonna: 2 főtt tojás, zöldség, vgy rizs,csirkemell, saláta
Vacsora: zsírszegény túró és itt eheted mellé a light joghurtot.
Majd ettől fogysz.
A mostani kifejezetett rossz,egészségtelen, ch-val teli étrend. Ne is csodálkozz, ha meghíztál,ha otthon ezekkel tömnek,már bocsi.
És heti 3-4x kocogj.
Majd ezután csodálkozz,ha nem fogysz :)
Azért jobb a frissen facsart gyümölcs, mert abban nincs hozzáadott cukor...és ha észrevetted volna írtam hogy délelőtt igya. Ilyenkor a fruktóz energiává alakul mert üres a máj glikogénraktára. Ha ez teli van (délután, este) akkor a fruktóz zsírrá alakul.
A joghurt a tejcukoron kìvül amit említettél azért jobb mint a tej mert könnyebben emészthető a joghurt kultúrának köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!