Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 110 kg vagyok, alig fogyok!...

110 kg vagyok, alig fogyok! Mit csináljak még?

Figyelt kérdés

Tavaly májusban kezdtem el, konditerembe járok, egészségesen étkezem. Ne nézzetek tipikus idiótának, értek a témához, egészségügyben tanultam.

Tehát a szitu, hogy mostanáig csak 10 kilót fogytam! Fixen 1300 kalóriát ettem egészen decemberig, akkor elegem lett és csökkentettem 1100 kalóriára. SEMMI változás, se kg, se centi!!

Mi az isten csináljak? Edző csinált több edzéstervet, heti 4x1,5 óra kardio/aerob, utána fél óra saját súlyos erősítés. Kevés szénhidrát, sok fehérje...

Ja és voltam kivizsgáláson, teljesen egészséges vagyok.

2015. márc. 3. 21:25
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

Lehet az a gond, hogy nagyon alacsony a pulzusom? Edzés közben, ha már lefordulok a gépről, max 140, de a legtöbb időben csak 120 körül.

Nyugalmi pulzusom amúgy 50-60 közötti..

2015. márc. 3. 21:28
 2/26 anonim ***** válasza:
Ha tanultál az egészségügyben, akkor tudnád, hogy az ütem tökéletesen megfelelő. Mindent nehezebb helyrehozni, mint lerombolni.
2015. márc. 3. 21:31
 3/26 anonim ***** válasza:
endokrinológián voltál?
2015. márc. 3. 21:31
 4/26 A kérdező kommentje:
Igen, csak kihagytam, hogy az a 10 kg szeptemberig ment le, azota NULLA változás
2015. márc. 3. 21:32
 5/26 A kérdező kommentje:
Mint írtam, kivizsgaltak. Légyszíves olvassátok el, amit írtam...
2015. márc. 3. 21:33
 6/26 anonim ***** válasza:
A 10 kiló tényleg édes kevés ennyi edzés, és kalóriafogyasztás mellett. Lehet, hogy tényleg a pulzussal lehet valami. Karácsonyra kaptam a páromtól egy olyan "órát", amibe be kell vinni az adataimat, megadni a zsírégető tartományom (ezt neten megnéztem), és az edzés végén látom, hogy mennyi volt a max. pulzusom, mennyi zsírt éskcal-t égettem el, ill mennyi időt töltöttem el a zsírégető tartományomban. Imádom, és szerintem nagyon hasznos. A kalóriabázist használod? Ezt is ajánlom, mert csak magamból kiindulva, tudom mindennek a kcal tartalmát, de így lemérve, és pontosan vezetve más, mint amennyinek gondoltam volna.
2015. márc. 3. 21:46
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 56 kilósan kevés lenne az 1300kalória, pedig mozogni lényegében csak a napi tornámkor szoktam.
2015. márc. 3. 22:02
 8/26 anonim ***** válasza:

Azon a kivizsgáláson a pajzsmirigyedet is megnézték? Nincs alulműködés?

(Ne dorgálj le, csak biztosra akarok menni :D)

Mennyi az alapanyagcsere értéked? Számold ki, és ha ezalatt az érték alatt voltál tartósan, akkor az anyagcseréd is belassulhatott

2015. márc. 3. 22:14
 9/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, úgy értem, hogy ha az alapanyagcsere értéked alatt voltál olyan 300-400 kalóriával, az nem baj, de ennél több már igen.
2015. márc. 3. 22:15
 10/26 anonim ***** válasza:
ruhaméreted mennyit csökkent?
2015. márc. 3. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!