110 kg vagyok, alig fogyok! Mit csináljak még?
Tavaly májusban kezdtem el, konditerembe járok, egészségesen étkezem. Ne nézzetek tipikus idiótának, értek a témához, egészségügyben tanultam.
Tehát a szitu, hogy mostanáig csak 10 kilót fogytam! Fixen 1300 kalóriát ettem egészen decemberig, akkor elegem lett és csökkentettem 1100 kalóriára. SEMMI változás, se kg, se centi!!
Mi az isten csináljak? Edző csinált több edzéstervet, heti 4x1,5 óra kardio/aerob, utána fél óra saját súlyos erősítés. Kevés szénhidrát, sok fehérje...
Ja és voltam kivizsgáláson, teljesen egészséges vagyok.
A korod és magasságod nem írtad, de feltételezem az ~1300 kalóriával is tartósan BMR alatt vagy.
Gyerekek, tanuljátok meg végre, hogy tartósan BMR alatti kalóriabevitellel nem lehet lefogyni. A test bepánikol, mert nem kap eleget sem makró-, és főleg nem mikrótápanyagokból.
Ha le is fogysz, mitől várod, hogy a tested elláson energiával, te egészséges, és kiegyensúlyozott legyél?
Azért eszünk, hogy éljünk, s nem azért élünk, hogy együnk.
Pedig valószínűleg ez a helyzet, hogy lelassult az anyagcseréd a túlzottan alacsony kalória beviteltől, mindenképpen emelned kéne rajta.
1800-2000 kcal-tól senki nem hízik el, ha az megfelelő tápláló ételekből áll, szóval vagy nem annyit ettél, vagy nem olyat amit kellett volna. Azért az nem mindegy miből viszed be a kalóriát.
Az alacsony nyugalmi pulzus, és az alacsony kalóriafogyasztás ellenére történő hízás pajzsmirigy alulműködésre utal. Nem hidegek a végtagjaid?
TSH szint rendben volt mikor kivizsgáltak?
"Kb 1800-2000 kaloriaval híztam meg. Akkor miről beszélünk?."
Ebben sajnos csak kételkedni tudok.
Írtam, hogy KIVIZSGALTAK. FELFOGOD?....
Minek válaszoljak, ha egyszer MÁR LEIRTAM??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!