Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azért nem fogyok, mert ez az...

Azért nem fogyok, mert ez az étrendem, vagy mert keveset eszek, vagy mi?

Figyelt kérdés

Sziasztok:) Elöször is az étrendemmel kezdeném :)

Reggeli(régebben):Kakaós Csiga+Energia ital)

(Most):Olajos konzerv hal,1 db zsömle+uborka paradicsom

Délután 2-3 fele ebéd:Ami itthon van.Általában Fözelék..V vmi rizses dolog,V csirkemell..

Azutan sajnos eszek még kb 1-2 szelet csokit..akármilyet(Twist,v croessan..)

+ megint egy energia italt..

+ MÉG estére éhes leszek és megint eszek vmi keveset..1-2 szelet kenyeret valamivel..

+este 20:00 21:00 fele Edzek kb ilyen fél órákat nap mint nap...:) már majdnem 1 honapja csinalom és kb 1 kiló ment le..sőt valamikor ugyanannyit mutat. szóval ez a étrendem..186 centi vagyok,és 100 kiló..

leszeretnék adni kb 20 kilót:)

Miért nem fogyok normálisan.?Más étrend kell? Előre is köszönöm a tanácsokat,és a válaszokat4:)

2013. okt. 17. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért nem fogysz,mert ez nem igazán egy fogyókúrás étrend. El kell keserítselek, de semmilyen szempontból sem az. Először is, a kakaós csiga nagyon rossz választás volt, amit most helyette eszel az már jobb, ez így rendben van reggel. Sok a szénhidrát ebben az étrendben. Délután csoki? Energiaital? Tiszta cukor, nulla tápanyag. Szerintem ha fogyni akarsz, ezeket hagyd el, nem jó döntés, főleg délután. Este sem a legjobb kenyeret enni, inkább valami hús, főtt tojás, meg sok zöldség. Jobban beindul, ha a csokikat,meg az esti kenyérevést elhagyod. Nem tudom mit mozogsz, lehet ha már jobban bírod akkor mozoghatnál kicsit többet, mondjuk 50-60 percet. Nem kell minden nap,heti 5 az elég szerintem

2013. okt. 17. 23:05
 2/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszodat!:) a energiaitalokat+ a csokit elhagyom:) estére pedig én szerintem kifözök 2 szem tojást fél zsömlével+ sok uborka+paradicsom:) és többet edzek:) minimum 45 percet:) amugy fekvő+Felülés+gugolas sokat..+Súlyemelés :) stb
2013. okt. 17. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:
örülök ha tudta segíteni :). Hidd el sokat számít, ha az energiaitalt elhagyod. Mert gondolom nem cukormentes. Ha kell koffein inkább kávét igyál helyette. A mozgás jó lesz. Sok sikert :)!
2013. okt. 17. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Te jó ég!

Energia ita, kakaós csiga, csoki, zsemle, főzelék.

Csupán ezekért nem fogysz.

Meddig tartana beírni a keresőbe, hogy diétás étrend?

Ajánlom a shop.builder oldalt!

2013. okt. 18. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:

azon csodálkozom,hogy te ezt nem érezted soknak..!

persze hogy nem fogytál ezektől!

pláne mikor azt írod,hogy este még eszel 1-2 szelet kenyeret valamivel.

nem beszélve a csokiról,croessanról..

2013. okt. 18. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:

este a tojást csak a zöldségekkel edd, zsemle nélkül, hagyd el az energiaitalt és a croissan-t, csokit csak heti 1-2 alkalommal (ne zárd ki teljesen, mert akkor ha mégis eszel, falni fogod, sokkal rosszabb).

És mozogj.

2013. okt. 18. 11:00
 7/9 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Abbahagytam a csokievést hétfőn. Amúgy rendben van az étrendem, meg a mozgás is. Legnagyobb megdöbbenésemre máris lement három kiló. Úgyhogy nem akarlak elkeseríteni, de én is úgy gondoltam, hogy oké,mindent jól csinálok, a csoki belefér. Itt meg olvasom a sok okos tanácsot, belelkesedtem, elvettem a csokit és láss csodát...
2013. okt. 18. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:

aha, csak közben elfelejtettél nicket váltani.

Megint egy hülye, aki kamuzik...

2013. okt. 18. 13:07
 9/9 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Off: Nekem van itt egyedül nickem, 8-as, nekem beszélsz?

Egyet sem értek a három állításod közül.

2013. okt. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!