Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Miért nem fogyok, ha napi 1000 kcal-t eszem, és elvileg 1800-at elégetek. Nem sokat mozgok, de akkor is elméletileg ettől fogynom kéne, nem? Ja és este 6-7 után nem eszek, illetve egész nap figyelek arra, hogy milyen arányban eszek fehérjét, szénhidrátot és szírt. Ezzel sincs gond.
2015. márc. 24. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Az este 6-7 után nem eszek akkora hülyeség mint a koplalás. Lefekvés előtt 2 órával nem kell enni. Ha este 8-kor fekszel le, akkor nem szóltam.
2015. márc. 24. 19:55
 2/8 anonim válasza:
1000 kcal nagyon kevés... hiába akarsz lefogyni ez akkoris kevés, a minimum az az 1200-1500 kcal. Ennyi kcal KELL a szervezetednek, hogy rendesen tudjanak müködni a szerveid. Igyál sokat, és egyél sok zöldséget,gyümölcsöt.Ha lehet kerüld a fehér kenyeret,energiaitalokat,üdítőket stb.
2015. márc. 24. 20:09
 3/8 angelside ***** válasza:
Keveset eszel.
2015. márc. 24. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát most fekszek le aludni :D

Amúgy az hogy keveset eszek, nem indokolja, hogy nem fogyok, sőt.. De ennél többet nem is kívánok. Pl. most is majd kidurranok, nagyon jól laktam, kb. 5-kor ettem utoljára (paradicsomos húsgombócot). Nem koplalok, egyszerűen nem vagyok éhes. Amúgy kizárólag vizet iszok (meg tejet néha), és nem eszek semmi kenyérfélét. Ma például ezt ettem: 2 puffasztott rizs, turmix (1 alma, 1 banán, 1 narancs), egy kevés sült csirkemell, 1 db túró rudi, ittam 1 pohár tejet és ettem még egy tányér paradicsomos húsgombócot. Ez nincs 1000 kcal, full jól laktam, és a legtöbb benne a fehérje, majd a szénhidrát, és aztán a zsír.

2015. márc. 24. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál?
2015. márc. 24. 21:28
 6/8 Osynho ***** válasza:

"Amúgy az hogy keveset eszek, nem indokolja, hogy nem fogyok, sőt.. "

De. Mivel lelassul az anyagcseréd. Aztán amikor többet eszel, szépen hízol. Amit meg lefogysz, az izom lesz. Szép, löttyedt test lesz a végeredmény.

2015. márc. 25. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez joval tobb mint 1000kcal
2015. márc. 25. 16:38
 8/8 A kérdező kommentje:

De ennél többet nem kívánok enni.

Amúgy nem több.

banán: 105 kcal

alma: 53 kcal

narancs: 54 kcal

2 puffasztott rizs: 74 kcal

túró rudi: 109 kcal

sült csirkemell: 142 kcal

tej: 110 kcal

paradicsomos húsgombóc: 330 kcal

Ez összesen tehát 977 kcal.

2015. márc. 25. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!