Miért nem fogyok?
Hát most fekszek le aludni :D
Amúgy az hogy keveset eszek, nem indokolja, hogy nem fogyok, sőt.. De ennél többet nem is kívánok. Pl. most is majd kidurranok, nagyon jól laktam, kb. 5-kor ettem utoljára (paradicsomos húsgombócot). Nem koplalok, egyszerűen nem vagyok éhes. Amúgy kizárólag vizet iszok (meg tejet néha), és nem eszek semmi kenyérfélét. Ma például ezt ettem: 2 puffasztott rizs, turmix (1 alma, 1 banán, 1 narancs), egy kevés sült csirkemell, 1 db túró rudi, ittam 1 pohár tejet és ettem még egy tányér paradicsomos húsgombócot. Ez nincs 1000 kcal, full jól laktam, és a legtöbb benne a fehérje, majd a szénhidrát, és aztán a zsír.
"Amúgy az hogy keveset eszek, nem indokolja, hogy nem fogyok, sőt.. "
De. Mivel lelassul az anyagcseréd. Aztán amikor többet eszel, szépen hízol. Amit meg lefogysz, az izom lesz. Szép, löttyedt test lesz a végeredmény.
De ennél többet nem kívánok enni.
Amúgy nem több.
banán: 105 kcal
alma: 53 kcal
narancs: 54 kcal
2 puffasztott rizs: 74 kcal
túró rudi: 109 kcal
sült csirkemell: 142 kcal
tej: 110 kcal
paradicsomos húsgombóc: 330 kcal
Ez összesen tehát 977 kcal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!