Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le 20 kilót...

Hogyan adjak le 20 kilót (lehetőleg minél hamarabb)? 12L

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet az, hogy 154 cm magas, és 50 kg vagyok, azaz nagyon kövér. Az osztálytársaim mind 30 kg körül vannak, és az egyik múltkor azt mesélte, hogy még a 18 éves nővére sincs 50 kg.

Gyűlölöm a testemet, akárhányszor tükörbe nézek, egy dagadt disznó kacsint vissza rám. Amikor elárultam, hány kiló vagyok, mindenki agyonszekált, dagadtnak hívott.

Hogyan szabadulhatnék meg a súlyomtól lehetőleg úgy 2 hónap alatt? Ha kell, nem eszek semmit, már tényleg nagyon undorodom magamtól.

2015. ápr. 6. 08:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly a kérdésed akkor menj és agyilag kezeltesd magad. Mást erre nem lehet mit mondani.
2015. ápr. 6. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Otthon. Erősítés. Fegyencedzés, rendesen csinálva, minden nap :)

Az elég sport.

2015. ápr. 6. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Megnyugtatásul, én 12 évesen 166 cm-hez 55 kg voltam, gyakorlatilag modell alkat. Volt mellem, volt fenekem és a fiúk is szívesebben beszélgettek velem, mint a deszkákkal.

Megpróbálhatsz lefogyni, de garantálom, hogy utána itt fogsz siránkozni, hogy miért nem jön meg a menstruációd és miért nincsenek melleid.

2015. ápr. 6. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Előttem szólóval maximálisan egyetértek. Tudomásul kéne venni, hogy az ösztrogén és a zsírháztartás összefüggenek egymással.

A másik meg az, hogy ha fogyókúrába kezdesz, az izmaidat fogod leépíteni (olvass utána, nincs kedvem ezredszer is kifejteni), és a kúra végén zsírt fogsz helyette felszedni.

2015. ápr. 8. 14:55
 15/18 anonim válasza:
Én az egyik nyáron a rokonaimhoz utaztam akik szintén a szememre vetették hogy milyen kövér vagyok nagyon bestresszeltem emiatt és azon a nyáron 2 és fél hónap alatt 11kg-t fogytam úgy hogy napi háromszor érkeztem de minden a három étkezésnél éppen csak annyit ettem hogy ne legyek éhes. De őszintén szólva igazat adok az előttem válaszolóknak de legfőképpen azt emelném ki hogy ami felesleg most rajtad van növés közben természetesen leadódik meglátod!
2015. ápr. 8. 21:42
 16/18 anonim válasza:
Drágaságom először is te totál kattant vagy és már nem azért de ez nagy , nagyon ,nagy hülyeség mit akarsz elérni ha??? Parasztoknak akarsz megfelelni vagy mi a tök? Ha 30 kilos leszel akkor meg elhiheted hogy ay lesz a bajuk! Szegény szüleidet kíméld meg ettől a hiszitől hogy te 30kg s akassz lenni! Inkább legyel kicsit husisabb mint csont !
2015. máj. 5. 20:00
 17/18 anonim válasza:
15éves vagyok, lány, 154cm és 50kg. Van okod arra hogy büszke legyél magadra mert nagyon fejlett vagy. Én 14évesen csak 152cm voltam. Jelenleg a magasságod akkora mint egy közép iskolásé. 50kg egy átlagos közép iskolás súlya. Mindenki ezt tekinti az álom súlynak. 50kg alatt már anorexiásnak hinnének. Azokat a pasik se tartják csinosnak. Az osztály társaid pedig egyszerűen olyanok mint az ovisok. Ne figyelj rájuk egyszer úgy is meg jön az eszük.
2015. jún. 25. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:
12 évesen én 60kg voltam :'D jó 10 cmvel magasabb nállad de egyáltalán nem voltam kövér
2015. jún. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!