Kevésbé hizlaló gyümölcsök?
Figyelt kérdés
A banánban pl sok a gyümölcscukor, írnátok léci olyan gyümölcsöket amiket nyugodtan lehet enni?2015. ápr. 5. 10:04
11/25 anonim válasza:
9eske, vedd elo a gimis biologiakoyvedt!
12/25 anonim válasza:
Abban sok érdekességet lehet olvasni, de baromságokat is szerintem :D
13/25 anonim válasza:
Avocado! Nagyon jo edes es sos kajakhoz is, rafuggtem teljesen. En mindenfele gyumolcsot fogyasztok, szolot is, de valtozatosan es igy nem okoz hizast:) neha nagyobb cukortartalmut, neha meg pl grapefruitot, korter vagy ilyesmit. Szerintem esszel belefer barmelyik.
14/25 anonim válasza:
Nem létezik hizlaló étel, csak akkor hízol ha egy tonnát eszel valamiből. Ha mértékletes vagy, a büdös életbe nem leszel dagadt.
15/25 anonim válasza:
Erről kikérném az elhízott emberek véleményét is.
16/25 anonim válasza:
Gondoltam, hogy bele fogok ütközni egy kőkobakba. Attól, mert te megeszel naponta egy hamburgert még nem leszel dagadt. Ha hatot eszel, majd egyre többet feleslegesen, akkor viszont elhízol. Ennyi.
17/25 anonim válasza:
Én ha 6-ot eszem meg akkor sem hízom el, főleg ha a glutén legyalulja a bélfalamat.
Tényleg ennyire egyszerű ez az egész? Tök jó!
18/25 anonim válasza:
Hízás csak akkor megy végbe ha kalóriapluszba kerülsz. Erről ennyit. Ha a határokon belül maradsz, nem történik semmi.
19/25 anonim válasza:
Senki sem ismeri a határokat, az napról napra változik, táplálkozástól is függ, bármikor közbejöhet egy enyhe vagy komolyabb hormonzavar (anyagcserezavar)..
20/25 anonim válasza:
Az megint más tészta. Ez új tényezőket dob a játékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!