Ez így nagyon hizlaló lenne?
Reggelim volt: 2 szelet sajt, 2 db főtt tojás és 1 kis szelet rozs kenyér(toast) +uborka
Tízóraira ettem 1 db almát, 1 db körtét
Ebéd karalábé leves, paradicsomos húsgombóc(1db gombóc, 1 merőkanál paradicsomszósz(sajnos biztos van benne cukor, mert menza, de krumplit nem kértem)
Vacsorára 1 natúr joghurt
Nem mindennap enném ezt, reggelim ez kb ilyesmi vagy néha körözött/sonka a kenyéren,
Ebéd az 5 nap menza, a levest tészta nélkül eszem, másodiknak meg tésztásat nem eszem meg(csak 1 nap van és előtte nagyobb leves van,azzal lakom jól) főzelék 2X hozzá feltét pörkölt vagy fasírt, egy tál étel 1X mindig változó ez is, rakott dolgok, paprikás krumpli(itt a virslit meg a krumpli szaftját eszem meg uborkával) meg hasonlók szoktak lenni
170cm vagyok és 68kg, sportolni nem szoktam, csak itthon tornázom, néha van gyümölcs ebédre azt elteszem holnapra tízórainak, banán heti 1X van, azt elfelezem és a felét én eszem meg felét hazahozom testvéremnek. Süti heti 1X van, egy főzelék mögé, azt se eszem meg hanem odaadom osztálytársamnak(nem hozom haza a tesómnak se direkt) ivólé is van egytálételhez, de sose kérem el, vizet iszom.
A fehérje szerintem egy kicsit kevés, húst hétvégente eszünk, hétköznap nem főzünk, mert tesóm óvodában eszik, és majd én megyek érte 4 körül, ő ott kap uzsonnát is(néha én is kapok ha marad, de mostantól hazahozom anyunak, mézes kenyér, lekváros kenyér, kifli joghurttal vagy körözöttes/húskrémes kenyér szokott lenni, meg néha kapunk dobozos 2dl-es tejet, azt elszoktam fogadni és megiszom, mert estére már nagyon éhes szoktam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!