Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hizlaló gyümölcsök?

Hizlaló gyümölcsök?

Figyelt kérdés
Jelenleg fogyókúrázom és emitt igyekszem sok gyümölcsöt enni. Na már most az a kérdésem, hogy a banánon kívül mi az, ami még nem jöhet szóba? Tudom, hogy tulajdonképpen mindegyik hizlal, hiszen fruktóz van bennük, de akkor melyik az, amiből 1 nap mondjuk megehetek 3-t is, akkor sem vészes? És még amit kérdeztem, hogy banánon kívül melyik hízlal még eléggé? Bunkó válaszoktól lécci kíméljetek és köszönöm azoknak akik tényleg segítenek! :)

2015. jan. 6. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokan nem tudják, de a szőlő nagyon hízlal.
2015. jan. 6. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Hármat bármiből meg lehet enni, kivéve a nagyokból. Teszem azt 3 tök az már elég kemény adag. amúgy meg 3 banán 300kcal, az még mindíg semmi, ha nem egyszerre falod be.
2015. jan. 6. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Alma, narancs, mandarin, grapruit, friss ananász, pomelo bármikor ehető. Banán szerintem sok lenne a három, de, ha máshol megspórolod a kalóriát, akkor elmegy.A szőlő valóban hízlal, de mondjuk egy banán helyett egy kisebb fürtöcskét időnként beiktathatsz a változatosság kedvéért.
2015. jan. 6. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, ment a zöld :)
2015. jan. 6. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden gyümölcsöt ehetsz, annyi, hogy banánt heti 1-2szer reggelire/tízóraira egyél. Szőlőben is több a cukor, de abból is ehetsz nyugodtan mértékkel, mi csak ősszel szoktunk, de akkor jó sokat, és nem híztunk.

Alma, narancs, mandarin, körte, bogyós gyümölcsök nagyon jók, ezekből ehetsz többet is.

2015. jan. 6. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ment a zöld! :) almát, narancsot eszek a leggyakrabban :D
2015. jan. 7. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!