Nyugi, rengetegen.
Holnaptól, jövő hétfőtől, jövő hónaptól, jövőre.. évente.. évente többször is! :)
Évek óta minden hétfőn, minden hónap elsején, és minden évben elkezdtem a fogyókúráz. Pedig még csak 23 vagyok, de az egész életem a diéta körül forgott (kiskorom óta ezt láttam anyukámtól) és tönkretett a sok kudarc, a sok koplalás (mindig 2-3 napig bírtam aztán "majd a jövő héten", és zabáltam szerdától következő hétfőig ami belém fért). Mindig volt kifogás: menstruálok, vizsgaidőszak van, karácsony van, nyaralás, szülinap. 165 centivel 70 kiló voltam. Idén is elkezdtem a diétáz, amibe még elsején belebuktam, mert túl sok volt a szilveszteri maradék... Egy csőd voltam, de január 19-én miközben éppen egy adag browniet zabáltam hoztam egy döntést, odaadtam a browniet a barátomnak, és elmentem egészséges kajákért, majd megírtam egy heti étrendet. Aztán a következőt, majd a következőt. 10 kiló
minusznál elkezdtem sportolni, úszom, kardio és súlyzós edzést is végzek, 55 kiló vagyok, már csak súlyt tartok és izmosodom. Nem csaltam soha, mert nem diétázom, ez életmód és ennyi idő után minden olyan természetesen jön. Ne holnap kezdd hanem most azonnal, mert akkor tényleg komolyan gondolod!
4-es vagyok.
Én már fogytam azóta, te hol tartasz kérdező?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!