Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha holnap...

Mit csináljak ha holnap pizzáznom kell?

Figyelt kérdés
Holnap megbeszéltük hogy a barátaimmal pizzát rendelünk. Általában simán megeszek egy egészet(32cm) de van hogy párban felezünk. De most nagyon szeretnék lefogyni, de erről a barátaim nem tudnak. Már megígértem hogy én is eszek. Mit csináljak, ha eszek tuti bűntudatom lesz és hízok egy csomót. Mit tehetnék?
2015. márc. 17. 18:54
 1/7 anonim válasza:
60%
Ciki lenne, ha elmondanád, és rendelnél egy salátát?
2015. márc. 17. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy írja az előző. Rendelj valamilyen salátát, és ha cikiznek, akkor egyél meg egy szelet pizzát, attól igazán nem fogsz elhízni.
2015. márc. 17. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Edd meg az részed, ne görcsölj annyit, és ne legyen bűntudatod. (Csak) ettől nem fogsz "egy csomót" hízni.

Én ilyenkor egy kicsit jobban odafigyelek az előtte-utána következő napon a kalóriabevitelre, és akkor egy-egy ilyen alkalom egyáltalán nem borítja fel a fogyókúrám.

2015. márc. 17. 19:20
 4/7 Philipp Gábor ***** válasza:
egyél nyugodtan semmi bajod nem lesz egy pizzától.
2015. márc. 17. 19:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkább nem szeretném elmondani. Úgy gondoltam hogy akkor megeszek egy felet. Melyik lenne a legjobb feltét? És mit egyek a nap többi részében hogy kicsit kompenzáljam?
2015. márc. 17. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Edd meg nyugodtan, hidd el hogy semmit nem fog artani. Nem fogsz tole hizni sem.

(En kethetente egyszer megeszek egy egesz pizzat. Olvastam, hogy jot tesz beiktatni egy csalonapot. Es megis 20 kg-t fogytam eddig)

2015. márc. 17. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet szénhidrát csökkentett pizzát rendelni?
2015. márc. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!