Ha ma nagyon sokat ettem, tegyük fel holnap es utána is, mikorra látszódik meg? Hany nap kell mire látható hízás következik?
Figyelt kérdés
Oke, kaloriatol fugg, de azt hallottam hogy 15 perc mire az etel felszívódik, ez azt jelenti,hogy ha egy sorozatos zabálás utan 2 héttel nem hízok meg, akkor az nem is volt olyan nagy kcal plussz?2015. márc. 7. 19:59
1/4 anonim válasza:
9000 kcal-t kellene megenned, h 1 kg zsírt hízz.
Mondjuk vagy egy 170 cm-es 70 kg-os emberke, aki ülőmunkát végez, tehát naponta sétál mondjuk lassacskán 15 percet meg otthon mondjuk pakolászik vagy takarít egy kicsit... ez az emberke kb 1700-1800 kcal-t ehetne meg naponta ahhoz, hogy ne hízzon semmit. Gondold el, hogy túl kellene szárnyalnia... Mert azt sem könnyű ám...
Szóval nem hinném, hogy annyit fogsz hízni.
Legrosszabb esetben is egy kg-t! :D Vagy felet...
De inkább figyelj oda az étkezésedre! Ne kenyérből, ne tésztából, ne édességből meg péksütiből edd tele magad!
www.kaloriabazis.hu
2/4 anonim válasza:
Én amikor felhizlaltam magam, akkor egy hét alatt feljött 3 kg. Főzeléket kell enni meg tésztát és rengeteget. Kipukkadásig.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!:)
2015. márc. 17. 20:35
4/4 anonim válasza:
Az a 3 kg-nak nagy resze viz volt, nagyjabol fel kilo zsir lehetett (vagy meg annyi sem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!