Hogy fogyjon egy 13 éves? Hatékonyan?
13 éves vagyok, tesi heti 5x van, de nem mindig aktív :/ Nem vagyok túl kövér, de nem is vékony, és mondjuk egy 5 kg-t lekéne adnom...alacsony vagyok 148 cm és 43 kg körül. Osztálytársaim 158 cm 44 kg (átlagosan). Tudom hogy koplalni nem szabad kiskorúnak, mit alánlotok napi étkezésnek? Egy kicsit kevesebbet fogok enni, azt tudom. És milyen torna lenne jó? Szeretek mozogni, hajlékony is vagyok, anyukámmal néha szoktam callaneticsezni, beszálljak rendszeresen? A nővérem ekkor hízott el, és én nem szeretnék egyátalán (érzem hogy hízok). SOS. A mellem kicsi, szóval abból nem szeretnék leadni :D
A normális válaszokat előre köszönöm :)
értem, de inkább lábra gyúrnák, comb+fenék.
Hát nem fogyni akarok, csak tartani magam, és ledobni pár kilót... :D mert ugye nem akarok elhízni mint a nővérem:/
látszik, hogy mennyire nem tudod, hogy működik a testünk...
minél alacsonyabb a testzsír százalékod, annál rosszabb a hormonháztartásod, és ha sikeresen leadsz még pár kilót, garantálom, hogy a későbbiekben meg fogsz szenvedni a szőrösödéssel, a kimaradozó menstruációval, és még később a teherbeeséssel
Na mostmár tényleg menj már a pi**ába! Hogy lehet ilyet mondani hogy szőrös lesz, ha lead pár kilót?! Gondolom te egy irigy hájas disznó vagy aki próbál másokat is lehúzni a saját szintjére. Ha valaki 13 évesen elkezd hízni és nem figyel oda madára az felnőtt korára nagyon könnyen megkeseredett kis gömböc lesz mint te.
Kedves kérdező! Kezdj el rendszeresen sportolni, felejtsd el a szemét gyors kaját, cukrot stb. és olvasd el a "Sárga kapszulát!" És ne félj, nem csak a dagadtaknak lehet gyerekük.
kedves tudatlan utolsó, gondolom még nem hallottál olyan hormonális betegségekről, amik a túl alacsony vagy túl magas testzsírszázaléktól alakul ki...
na most, ha kedves kérdezünk a 13 évével és a 43 kilójával elkezd még fogyózni, garantálom, hogy a későbbiekben az általam leírt tünetek fognak rajta megjelenni
nem kell nekem hinni, tegye amit akar, engem nem érdekel, de akkor pár év múlva ne jöjjön ide sírva, hogy mi a baja...
te tuskó, ha nem ismersz valamit, akkor legalább ne szólj hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!