14 éves lány vagyok es 76 kg. Szerintetek nagyon dagadt vagyok? 168 cm magas vagyok. Hogy tudnak lefogyni hatekonyan ballagasra?
Max 60 kg lenne az ideális, testalkattól és csontozattól függően.
Mozgás és megfelelő táplálkozás segíthet, nem fogyókúra.
Táplálkozási szakértő, személyi edző sokat segíthet, hogy ne hízd vissza a kilóidat,l ne lépjen fel jojó effektus.
En 165 centi vagyok es a te korodban 78 kilos voltam, az egesz tinikorom egy remalom volt, aztan Apu 19 evesen levitte magaval futni, befejeztem a kola ivast, nem eszem kenyeret,tesztat es cukrot es 20 eves korom ota stabilan 54 kilo vagyok:-))))
Ennek mar tobb mint 12 eve szoval igen, tulsulyos vagy de megfekelo etrenddel tudsz tajta valtoztatni:-))))
32/N
Szia! :) nem akarlak megbantani, de ehhez a magassaghoz kicsit sok a 76 kilo. Ha szeretnel valtoztatni magadon (es ugy latom szeretnel) kezdd a felulesekkel... nem kell sokat napi 10 kezdetnek megteszi... nehez, de jeruld a zsiros cukros kajakat
15/L
Szia! :) nem akarlak megbantani, de ehhez a magassaghoz kicsit sok a 76 kilo. Ha szeretnel valtoztatni magadon (es ugy latom szeretnel) kezdd a felulesekkel... nem kell sokat napi 10 kezdetnek megteszi... nehez, de keruld a zsiros cukros kajakat
15/L
Na végre egy kamaszlány, aki tényleg túlsúlyos, nem anorexiás. Idejét se tudom, mikor láttam utoljára ilyen kérdést.
Az a lényeg, hogy ne fogyókúrázz csak úgy magadtól. Veszélyes a fejlődésben lévő szervezeteden kísérletezni ilyen divatdiétákkal, lehet, hogy több kárt okoznál vele, mint hasznot. Másrészt ha nem csak a ballagásra akarsz szép alakot, hanem tartósan, akkor ne kúrában gondolkodj, hanem tartós életmódváltásban! Azzal semmit nem érsz, ha néhány hónapig egészségesen élsz, utána meg megint visszaállsz a rossz szokásokra. Kérj tanácsot szakembertől! Iskolai védőnő, háziorvos stb. tud segíteni.
Ehhez kép kéne! Mindenkin máshogy oszlik el az úgymond felesleg. De az ideál testsúlyod az kb 60kg. Fogyni?!!!!
14 évesen?!!! Az nem tesz jót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!