Szerintetek dagadt vagyok? A napokban több beszólást is megkaptam.184 cm magas vagyok és 60 kg . szóval fognyom kéne? (lány vagyok)
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 19:27
2/8 anonim válasza:
A számok alapján nem,de kép nélkül nehéz megmondani.
3/8 anonim válasza:
A számok alapján semmiképp. Lehet rajtad felesleges háj, ha rosszul jönnek ki a dolgok (testalkat, minimális izom, miegymás), de ezekkel a számokkal csak akkor lehetsz kicsit is kövér, ha nincs karod, melled és kiharaptak a combodból egy darabot.
5/8 anonim válasza:
Inkább piszkafa... bocsi. Szerintem durván sovány vagy.
Akik beszólnak, csak irigyek. Nehogy komolyan vedd őket.
180cm
60kg
Az Ön testtömeg indexe: 18.5 , ami soványságot jelent.
6/8 Atomkakas válasza:
Nem! Inkább úgy tűnik nekem hogy anomeráksziás hajlamod van! Sürgősen fordulj orvoshoz, ha fogyókúrázni akarsz! :(
7/8 anonim válasza:
Dehogy! Én 180 cm vagyok és 60 kg, a suliban az egész osztálynak volt testtömegindex meg mindenféle mérés, és bőven az egészséges zónában vagyok szóval valószínűleg te is, mivel csak 4 centivel vagy magasabb. Ne figyelj a szemétkedőkre.
8/8 anonim válasza:
Huhuu
Tudom, régi kérdés...de azért írok neked egy választxd
Nehogy fogyj! Én a 170centimhez 64kg vagyok, és azt mondják nekem, hogy ez a normális testsúly a magasságomhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!