Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dagadt vagyok? 16 éves lány,17...

Dagadt vagyok? 16 éves lány,173cm magas és 62kg!

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy én régen nagyon vékony voltam,amit akkor utáltam,de legszívesebben olyan megint lennék!A barátom azt mondja,hogy így jobb,de én nem érzem igazán jól így magam!

ÍRJATOK!

2008. nov. 16. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
A testtömeg indexed szerint tökéletes súlyban vagy. Az én testtömeg indexem is azt mutatja. Pedig nekem is vannak hájkockáim amiét éppen most dolgozok le! Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor szerintem tedd amit jónak látsz. Énsem érzem így jól magam, akár mit is mond a testtömeg index. :-)
2008. nov. 17. 00:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy dagadt.Ha szép alakot szeretnél és valahol nem tetszik konditeremben, fitnesz teremben formálj alakot. De SEMMIKÉPP NE fogyózz.
2008. nov. 17. 08:23
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nagyon jó az alakod.

Ha a barátodnak is tetszik akkor nem tudom, hogy ez neked miért baj. Ne akarj olyan lenni, mint egy collstok! Az nem szép.

2008. nov. 17. 12:25
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Pont tegnap neztem a neten, hogy az en 170-es magassagomhoz a tokeletes suly 63 kg lenne. Tehat ez alapjan tenyleg nem vagy kover. Ha nem erzed jolmagad a borodben, akkor sportolj inkabb. Fogyozni ne fogyozz semmi esetre sem. Vedd komolyan amit a pasid mondott. Biztos van benne igazsag, hogy igy jobban nezel ki, ha ezt mondja.

Elhiszem, hogy nem erzed jol magad. Nekem is benne van ez a "gyagya" a fejemben, de megprobalom mashogy latni magam (nem nagyon megy). A 170 centimhez atlag 56-58 kilo voltam,, most mar 60. en az 56-ot sem ereztem kevesnek, de mindenki mondta, hogy gazosan greszla vagyok. Egyedul kkor kezdtem erezni, hogy baj van, mikor mar csak 54 kg voltam.

Most, hogy 60 vagyok, sokkal tobben mondjak, hogy milyen jol nezek ki, egeszsegesebb, kiv irultabb vagyok.

En ugy erzem, hogy nagy a hatsom, vastag a combom, stb.

De! Probalok hinni a korulottem levoknek akik szeretnek, hogy tenyleg jobbban nezek ki igy, es az, hogy kover vagyok, csak a fejemben van.

Remelem neked is sikerul.

2008. nov. 17. 15:36
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem. -.-"
2008. nov. 17. 17:58
 6/18 anonim válasza:

az átlag súly a magasságodhoz 65 kiló.

Hastáncolj, ha formálódni akarsz

2008. nov. 19. 09:52
 7/18 anonim válasza:
100%

Szia! Figyelj!

Nem dagadt vagy, hanem sovány! A férfiaknak ritkán tetszik, ha egy lány ennyire vékony.

Az a fajta testtömeg index, amire gondolsz, mára már elavult. 173 centi magassághoz 68—75 kg az ideális. Esztétikai szempontból pedig 71—72 kg.

Könnyen lehet, hogy máshol van a gond. A nők csontozata vékonyabb, mint a férfiaké, és szinte minden lánynak kisebb—nagyobb gerincferdülése, tartáshibája van. Ez azzal jár, hogy a hasuk előretüremkedik. Panaszkodnak is, hogy nagy a hasuk. Ezért hiszik magukat túlsúlyosnak. De ez tragikus tévedés. Még éppen abban a korban vagy, amikor ez kijavítható. Torna, úszás. De előtte gyógytornásszal kellene beszélned. Minden úszás jó, de nem minden torna alkalmas. Ha nem akarsz orvoshoz menni, esetleg az Interneten keress leírást, tartásjavító tornákról.

2008. nov. 24. 10:34
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 24. 19:03
 9/18 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszoló vagyok.

Azoknak akik lepontoztak csak azt kívánom, hogy legyenek két méter magasak és 40 kilogramosak! (Aztán ha fúj a szél akkor repüljenek messzire.)

Köszönöm!

2008. dec. 5. 20:51
 10/18 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok.

Aki lepontozott, annak azt kívánom, hogy legyen 173 cm magas és 32 kg!

2008. dec. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!