Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Velem tart valaki? Holnap...

Velem tart valaki? Holnap szeretnék belevágni a fogyókúrába. Nem tartozok azok közé akik a szerintük is csinos testüket fotózgatják, aztán felnyomják ide, hogy mégtöbben dícsérjék őket.

Figyelt kérdés

Hogy miért holnaptól? mert vasárnap lesz és nem hétfő. Mindig azt mondjuk magunknak, most nem, majd holnaptól, majd HÉTFŐTŐL, majd elsejétől, majd január elsejétől, stb. Talán így törik meg a jég. :-)

Elég sok súlytól kellene megszabadulnom, de az álomhatárom most a 8 kg. Azért ennyi, mert akkor éreztem utoljára egész jól a bőrömben amikor 8 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg mint most.

Minden megoldás érdekelne... Igyekszem kevés kalóriát bevinni egy kicsit egészségesebb kajákkal, jahh és reggel, este mozogni.

Örülnék ha velem tartanál, és lenne kinek panaszkodnom "út közben"...

Szóval írj, ide vagy az e-mailemre, aztán holnaptól hajrá!!!

2011. máj. 21. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!Hány éves vagy és hány kiló? Nekem is jól jönne egy társ mert hajlamos vagyok sajnos én is feladni idő előtt... :-(

25L

2011. máj. 21. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem csak a hétfőtől bukik el a fogyókúra, hanem a már a HOLNAPtól is. MOSTantól kell fogyókúrázni, nem halogatni, hogy jajj, majd holnap, erre meg ma majd rendesen bezabálsz, hogy na, utolsó nap...
2011. máj. 21. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, én benne lennék. 23 vagyok, 165 cm, és eddig úgy tudtam 75, de most rááltam és 77 kg. Igaz a mérleg nem 101es, mindig mást mutat. Én insanityre gondoltam mozgásként.
2011. máj. 21. 12:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm, hogy válaszoltatok.

Akkor velem tartotok?

Lehet, hogy igaza van annak a válaszolónak aki azt írta, hogy mostantól kell fogyókúrázni, em holnaptól. De ha én most így gondolom, akkor engedtessék már meg... Ja, amúgy én nem zabálni szoktam, hanem enni... És szeretem is a finom ételeket.

De most jött el az idő, hogy végképp nem érzem jól magam a bőrömben... :-( (Bár ennek más oka is van, nemcsak a súlyom)

Jahhh azt, hogy hány kg vagyok nem szoktam elárulni senkinek. Még a férjem sem tudja... Hogy szégyellem-e, lehet... :-(

28 éves vagyok, és bár mindig volt felesleg rajtam, jól éreztem magam a bőrömben. A pasiknak is tetszettem, így nem volt ezzel bajom... Idén áprilisban egy lombik programban vettünk részt, sajnos sikertelenül. A sok hormontól, és a beültetés utáni semmittevéstől jöttek rám a plussz kilók.

A lényeg, hogy legalább a 8 kg mínuszt szeretném megcsinálni, azért, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, és azért, hogy minél egészségesebben mehessek a következő lombikra... :-)

Szóval, én a holnapi napomat úgy képzelem, hogy alszok ameddig jólesik. Reggel kávé édesítővel + egy gyümölcsjoghurt. Kicsi torna, kicsi bicajozás. Nagymamám jön ebédre, így főznöm kell. (na meg a párom is szereti a hasát)levest és sültcsirkemellet tervezek. Vacsorára - amit nem szeretnék nagyon estére hagyni - levest és sültcsirkemellet tervezek. Vacsorára - amit nem szeretnék nagyon estére hagyni - 3 szelet abonett, zöldségek, 5 dkg csirkemell, közben korlátlan ásványvíz...

Szerintetek? :-O

Velem tartotok? :-)

2011. máj. 21. 14:42
 5/6 A kérdező kommentje:
egy mondatot kétszer írtam le. Bocsi érte! Remélem azért ki lehet hámozni mi akart lenni.... .-)
2011. máj. 21. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én igen! Mondjuk a kajálást én nem viszem túlzásba, igazából tényleg nem tudom, hogy kellene diétáznom. Az az igazság, hogy én itthon lakok még, tehát azt kell ennem, amit főzök vagy főznek, szerencsére nem eszünk zsírosan. Én úgy gondoltam, hogy a kenyeret lekorlátozom napi 1 szeletre, és fél adagokat fogok enni. Légyszi ebbe nagyon ne kössetek bele, máshogy nem tudom megoldani a kajálás részét, de azzal a programmal amit találtam, még így is le fogom adni, amit szeretnék.
2011. máj. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!