Szóval magas fehérje,alacsony szénhidràt diétat tartok.Tejtermékek,cukor,liszt kizàrva,edzés heti 5-6szor.
Ma feltöltö/bünözös napot tartottam (ki hogy nevezi) Igazabol az utolso étkezésem volt csak a szemét (palacsinta,puding) de 5 percel utanna olyan hasmenésem lett,hogy szerintem meg a tegnapi is kijött ( bocsi a gusztustalankodàsért :). ) Szóval akkor most ért valamit ez a feltoltes/bunozes vagy olyan mintha semmit se ettem volna?Ez kb olyan 17h kor volt ma màr többet biztos nem eszek.Tudom nem szemét kajàval kellett volna...na de màr mindegy
A szervezeted elszokott a mocsok kajatol, es kidobta. Viszont ez az este x utan nem eszel hulyeseg.
2015. márc. 28. 19:38
2/11 A kérdező kommentje:
lehet félreérthetö voltam nincs x idöpont hogy meddig ehetek( de azért nem lefekvés elött),csak a mai 17ora körüli étkezésem után ma màr nem szivesen nézek kajàra :)
2015. márc. 28. 19:43
3/11 anonim válasza:
Azon gondolkozz el, hogy miket ettél össze, nem voltak-e olyan alkotórészek az egyes ételekben, amelyek egymással nemkívánatos kölcsönhatásba léptek ? Netán zsíros-olajos volt a palacsinta és megmozgatta az epédet ?
2015. márc. 28. 19:43
4/11 anonim válasza:
En x eve nem ettem feherlisztet es cukrot. A minap szulinapozason etten a tortabol, es orakig fajt a gyomrom. Elszokott tole a szervezetem, nem kell neki.
2015. márc. 28. 19:49
5/11 A kérdező kommentje:
Reggelim tojasrantotta olaj nélkül + koktelparadicsom
Tizorai: mareknyi mandula
Ebéd: csirkemell (pàrolt) + cukkini
Es ezutan jött a "komolyabb menet"
Szarazkolbasz,pisztacia + foldimogyoro
4palacsinta + 4 kisebb puding hàt ööö...igen..."kicsit" zsirosabb volt a mai menüm a szokàsosnàl.Viszont akkor a kérdésre visszatérve ért valamit ez a nap vagy ez egy nagy hulyeséget csinàltam?!
2015. márc. 28. 19:53
6/11 A kérdező kommentje:
*vagy egy nagy hülyeséget csinâltam
(Bocsi mobilrol vagyok fent)
2015. márc. 28. 19:55
7/11 anonim válasza:
nem ertem mi ebben a kedes. Dietaba nyilvan nem fer bele a gyorsan felszivodo ch, de nem valtod ki azzal, ha ma mar nem eszel.
2015. márc. 28. 19:55
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,szerintem olvasd el mégegyszer a kérdést... :)
2015. márc. 28. 19:57
9/11 A kérdező kommentje:
Nem azért nem eszek màr többet mert 18/19 òra utàn màr nem eszek elvet követem hanem azért mert félek még jobban megterhelem a gyomrom.Tudom hogy diéta alatt nincs gyorsan felszivódó ch,de ma egy ilyen napot tartottam amibe ugy gondoltam ez is belefér,de ùgy néz ki nem :) nem minden màsnap vagy minden héten tartok egy ilyen napot,de gondoltam kipróbàlom...
2015. márc. 28. 20:05
10/11 anonim válasza:
Sok olajos magvat ettél, engem is meg szokott hajtani, lehet, hogy a te gondodat is ez okozta. Kakaó is át tudja mozgatni a beleket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!