Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kicsit hülye kérdés, de ha...

Kicsit hülye kérdés, de ha tudsz válaszolnál rá?!

Figyelt kérdés

Szóval magas fehérje,alacsony szénhidràt diétat tartok.Tejtermékek,cukor,liszt kizàrva,edzés heti 5-6szor.

Ma feltöltö/bünözös napot tartottam (ki hogy nevezi) Igazabol az utolso étkezésem volt csak a szemét (palacsinta,puding) de 5 percel utanna olyan hasmenésem lett,hogy szerintem meg a tegnapi is kijött ( bocsi a gusztustalankodàsért :). ) Szóval akkor most ért valamit ez a feltoltes/bunozes vagy olyan mintha semmit se ettem volna?Ez kb olyan 17h kor volt ma màr többet biztos nem eszek.Tudom nem szemét kajàval kellett volna...na de màr mindegy

2015. márc. 28. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A szervezeted elszokott a mocsok kajatol, es kidobta. Viszont ez az este x utan nem eszel hulyeseg.
2015. márc. 28. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
lehet félreérthetö voltam nincs x idöpont hogy meddig ehetek( de azért nem lefekvés elött),csak a mai 17ora körüli étkezésem után ma màr nem szivesen nézek kajàra :)
2015. márc. 28. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Azon gondolkozz el, hogy miket ettél össze, nem voltak-e olyan alkotórészek az egyes ételekben, amelyek egymással nemkívánatos kölcsönhatásba léptek ? Netán zsíros-olajos volt a palacsinta és megmozgatta az epédet ?
2015. márc. 28. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
En x eve nem ettem feherlisztet es cukrot. A minap szulinapozason etten a tortabol, es orakig fajt a gyomrom. Elszokott tole a szervezetem, nem kell neki.
2015. márc. 28. 19:49
 5/11 A kérdező kommentje:

Reggelim tojasrantotta olaj nélkül + koktelparadicsom

Tizorai: mareknyi mandula

Ebéd: csirkemell (pàrolt) + cukkini

Es ezutan jött a "komolyabb menet"

Szarazkolbasz,pisztacia + foldimogyoro

4palacsinta + 4 kisebb puding hàt ööö...igen..."kicsit" zsirosabb volt a mai menüm a szokàsosnàl.Viszont akkor a kérdésre visszatérve ért valamit ez a nap vagy ez egy nagy hulyeséget csinàltam?!

2015. márc. 28. 19:53
 6/11 A kérdező kommentje:

*vagy egy nagy hülyeséget csinâltam

(Bocsi mobilrol vagyok fent)

2015. márc. 28. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:
nem ertem mi ebben a kedes. Dietaba nyilvan nem fer bele a gyorsan felszivodo ch, de nem valtod ki azzal, ha ma mar nem eszel.
2015. márc. 28. 19:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,szerintem olvasd el mégegyszer a kérdést... :)
2015. márc. 28. 19:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem azért nem eszek màr többet mert 18/19 òra utàn màr nem eszek elvet követem hanem azért mert félek még jobban megterhelem a gyomrom.Tudom hogy diéta alatt nincs gyorsan felszivódó ch,de ma egy ilyen napot tartottam amibe ugy gondoltam ez is belefér,de ùgy néz ki nem :) nem minden màsnap vagy minden héten tartok egy ilyen napot,de gondoltam kipróbàlom...
2015. márc. 28. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Sok olajos magvat ettél, engem is meg szokott hajtani, lehet, hogy a te gondodat is ez okozta. Kakaó is át tudja mozgatni a beleket.
2015. márc. 28. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!