Valaki, aki ért az ilyenekhez segítene nekem egy kicsit? 16/L
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni úgy 5-6 kilót, de nem tudom hogyan. Rendszeresen táncolok, focizok, de semmi változást nem vettem észre. 56 kg vagyok, és 155 centi. Inkább csípőre és combra szoktam hízni, így oda való gyakorlatokat szeretnék végezni, de ne tudom, mi az, ami tényleg használ. nem eszem túl sokat, de mégis egyre többet mutat a mérleg, és ez elkeserít.2015. márc. 26. 17:48
1/4 anonim válasza:
aerodic a neked való. a tánc meg a foci is combra erősít szóval emiatt nem lesz a lábad karcsúbb
2/4 A kérdező kommentje:
de még mindig van rajta zsír is, nem csak izom :/
2015. márc. 26. 18:24
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy keveset eszel, de már régóta nem csak a mennyiség hanem a mínőség számít. És a sport az étrend kiegészítője. Ha elmondod nagyjából mit eszel azon is tudok segíteni. A mozgással szerintem nincs baj, fő, hogy dolgoznak az izmaid, de ha vékonyodni szeretnél akkor részesítsd előnybe a biciglizést, uszást, futást, aerobikot. :D
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :) szerintem a minőségével nem lehet gond, mivel általában házi dolgokat eszek :) na jó nem mondom, hogy mindig, mivel néha elmegyünk pizzázni, de nagy általánosságban a saját kertünkből, gazdaságunkból kikerült ételeket eszem :D
2015. márc. 29. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!