Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó volt ez mára?

Jó volt ez mára?

Figyelt kérdés

Pár hete diétázom és az elmúlt egyhétben mondhatom azt,hogy megendtem magamnak egy kicsi nasit.

Reggelizni nem szoktam,a mai napomon nem voltam annyira éhes.tízóraim:egy alma volt

Ebéd:2 db toast kenyér (kb 68kcal/db)

Nasi az ebéd és vacsi közt egy knoppers volt

Vacsim: zöldsaláta kb 1evk.kukoricával és 1evk.aprított hússal(ezt készen veszem)

Igazából arra lennék kíváncsi,hogy amit megeszek édességet pl du.vagy este (bár csak ilyen kicsiket azoktam enni.csoki chips cola tabu) az rögtön lerakódik zsír formájában? A napi kcal mennyiségembe egy fél szelet süti mindig belefér általában,de nem élek vele,csak kíváncsi vagyok.

2015. márc. 21. 20:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat,vacsi utan újra ettem egy knopperst.:)
2015. márc. 21. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyi kajával úgy beáll az anyagcseréd hogy még az alma is +1 kilóként fog lerakódni... nem értem mért olyan nehéz utána olvasni az egészséges táplálkozásnak.
2015. márc. 21. 20:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem azt kértem,hogy kioktass igazából. :)

Én tudom nagyon is,hogy kevés kaja, de igazán én csak arra vagyok kíváncsi amit megfogalmaztam. A cukor vagy édesség,ki hogy hívja,mennyi idő alatt rakódik le?! Nem így fogalmaztam meg de talán lesz itt valaki aki hasonló cipőben jár.

De köszönöm,hogy írtál. :)

2015. márc. 21. 21:08
 4/9 anonim válasza:

reggel rgyél többet és este kevesebbet illetve ha csokit eszel azt inkább 10-11 körül mert akkor van ideje felszívódni...ne diétázz egy egyszerű étrendváltás kell

ez alapján vitamin és fehérje nulla kerül beléd --nincs fehérje nincs izom

2015. márc. 21. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Általában nem reggelizem attól függ milyen napom van.

2015. márc. 21. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha így táplálkozol tarts 1-2 hetente egy csalónapot. Az igaz, hogy lelassul az anyagcsere, ha ennyi táplálékot viszel magadba. Azzal viszont, ha néha jól bekajálsz, sikerül felgyorsítani, így folytatódhat a fogyás.
2015. márc. 22. 01:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Borzasztó.......
2015. márc. 22. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez valami borzalmas amit csinálsz!Téged nem kioktattak hanem megmondták a rideg valóságot!

Ilyen étkezés mellet nem zsírból fogsz előbb fogyni hanem izomból ami löttyedtséghez vezet utána meg anorexiás testkinézethez ha mára zsírt is felhasználta a szervezeted!

Hamar az egészséged is megsínyli az ilyen koplalást töredezett haj, egészségtelen körmök.

És ez NEM diéta hanem koplalás azért nem ugyan az!

Diétában rendesen enni szoktak olyan kajákat amitől csökken az ember testzsír százaléka.

Azt is elmondom hogy a fitness guruk (nők) többet esznek mint a zsíros duci nők mivel az izomnak több tápanyagra van szüksége mint a zsírnak.

Nem is értem hogy mikor vagy hogy terjedt el ez a "együnk annyit mint egy galamb" szindróma és ezt még ráadásként diétának nevezik.

2015. márc. 22. 10:20
 9/9 VWXYZZS ***** válasza:
Hát ez így szörnyű. Ez koplalás. Nem is írok többet mert láthatóan meg vagy győződve róla, hogy jót teszel magaddal, de megsúgom: nem.
2015. márc. 22. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!