Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az etrend mara milyen volt?

Ez az etrend mara milyen volt?

Figyelt kérdés

19 eves lany vagyok, sulyt szeretnek tartani.

Reggeli: 2 szelet teljes kiorlesu kenyer cottage cheesevel megkenve, 1db fott tojas, paprika+uborka

Ebed: egy tal zoldsegleves

Kozepes grillezett csirkemell parolt zoldsegekkel

Vacsora: turokremet csinaltam sovany aldis turobol, ebbol kb 40 gramm es egy pohar natur joghurtbol. Xilittel edesitettem, kevertem bele par szem mandulat es pekandiot (tenyleg keveset, tudom hogy magvaknal figyelni kell)

Sok? Keves? Pont jo?

#súlytartás #ėtrendr
2015. márc. 5. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Súlytartáshoz jó. :)

Megkérdezhetem amúgy,hogy hàny kg és cm vagy?Mennyit fogytál és mennyi idő alatt?

Én most fogyókúrázom,és 12 kg-t szeretnék fogyni 2,5-3 hónap alatt.

Szintén 19/L. :)

2015. márc. 5. 17:49
 2/4 A kérdező kommentje:
50 kg vagyok most, kb 8 honap alatt ment le rolam majdnem 10kg :) amikor atalltam az alacsony szenhidratos etkezesre, akkor indult be igazan, ajanlom neked is ! En alacsony termetu vagyok, szoval igy hsszabbnak tunnek a labaim is.
2015. márc. 5. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit kevésnek tűnik, de mivel sok adat hiányzik (ételek súlya? milyen magas vagy? mennyi a jelenlegi súlyod?), ezért nehéz megmondani.

Ha eddig nem voltak súlytartási problémáid, akkor ezután sem kell drasztikusan változtatnod a megszokott táplálék bevitelen. Ha éhesnek érzed magad, egyél. ;)

Az ételek jók, megfelelő a tápanyag elosztás, csak olyan érzésem van, hogy kevés. Remélem, a folyadékbevitel is ilyen szépen megtervezett, mivel erről nem írtál. :)

2015. márc. 5. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem valami kéne tízóraira meg uzsonnára. Így kicsit kevés főleg a vacsi. 40 g túró az nem túl sok. :)

De attól is függ miből mennyit ettél. Egy szelet kenyér lehet kb 40 meg 80 g is. ugyanígy a leves... Szóval te tudod. Ha nem vagy ékes az oké :)

2015. márc. 5. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!