Ez jó étrend volt mára?
Most kezdtem el fogyózni..
Reggeli: 4db virsli,1zsemle,kis ketchup + 2dl kakaó
Tízórai: 1 db zsemle csirkemellsonkával és kigyouborkával
Ebéd: grillezett csirkemell ,kicsi rizs +savanyúság
Vacsi: 2db activia joghurt
Emellé ittam 2,5 l ásványvizet és 20percet alakformáló tornáztam,fél órát gyalogoltam
110kg vagyok és 170cm.
Ez jó volt mára,vagy min változtassak?
Ja és kb hány idő kell ahhoz h látszodjon a fogyás?
Virslit én fogyókúra alatt nem ennék (meg amúgy sem ami azt illeti). Ha a zsemle nem fehérlisztből készült, akkor elmegy. A ketchupben van cukor. Fogyókúra alatt a tejfogyasztást se szorgalmaznám, de legyen, még ez is elmegy. A kakaó okés, ha nem a cukrozott változatról beszélünk.
Vacsira joghurt helyett egyél inkább tojást zöldségekkel, esetleg túrót.
Szerintem keress a neten egy normális diétás menüt, hogy tisztában legyél az alapokkal.
Szia!
Én is voltam 100 kg, jelenleg 75 vagyok, még 10 kg-t szeretnék fogyni. Tehát már valamennyire van tapasztalatom ebben az egészben, amit NE fogyókúrának vegyél, hanem ÉLETMÓDVÁLTÁSNAK !!! Ugyanis a fogyókúra az egy rövidebb ideig tartó kis szösszenet, ha soha nem akarsz vissza hízni, akkor életmódot kell váltanod, ami azt jelenti, hogy soha nem térhetsz vissza a régi rossz táplálkozási szokásaidhoz.
Én amit változtatnék: reggelire már nem ittam volna meg a kakaót, illetve vacsorára nem ajánlanám annyira a joghurtot, csak akkor ha natúr.
Én ha tejterméket kívánok, akkor sovány túrót, kefírt kevés cukrozatlan kakaópor és édesítőszert összekeverek és azt vacsorázom.
Mozgásnak én ezt tudom ajánlani (youtube-on keress rá) Tae Bo advanced task killer. Én minden nap ezt csináltam és nagyon látványos volt a változás, már 2 hónapon belül!
Sok sikert! Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!