Fogyókúrát elcseszi, ha kb minden nap megiszok egy liter tejeskávét?
Jól étkezem (zöldségek, csirke, hal, stb), azzal nincs baj, viszont nagyon édesszájú vagyok és folyton késztetés érzek arra, hogy édességet, vagy gyümölcsöt egyek. Viszont ha lefőzök egy adag kávét és folyton azt iszom sovány tejjel, cukor nélkül, az megoldja a dolgot.
Tudom, hogy a tej nem kevés kalória, de számolgattam és belefér. Más miatt akadályozhatja a fogyást?
A növekedési hormon tartalma miatt akadályozza a fogyást (meg IGF1 miatt)
De egyéne válogatja kinél okoz hízást, kinél mennyire lassítja a fogyást. Fogyókúrát formálisan eleve nem lehet elcseszni, mert már a kezdetkor elcseszettek. (ugye a fogyókúra hízókúra változik, ezt értem elcseszettség alatt)
De ha megtartod a célod-súlyod és nem vagy tejfehérjére túlzottan érzékeny (beleértve az anabolikus fehérjéket, hormonokat) akkor ugye nálad nem lesz elcseszett, de ezt előre nem lehet megjósolni.
Én ugyan így vagyok, mint Te.
Bármiről képes vagyok lemondani, de az édes nassolás hiányzik legjobban.
Napi 3-4 bögre tejeskávét iszom egy nap cukor nélkül mióta fogyókúrázom. Így tudom kibírni édesség nélkül.
-30 kilónál járok.
Én napi 3 tejes kávét iszom,kettőt reggel,egyet délben,cukorral.
13 kiló lement így is.Erről nem vagyok hajlandó lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!