Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrát elcseszi, ha kb...

Fogyókúrát elcseszi, ha kb minden nap megiszok egy liter tejeskávét?

Figyelt kérdés

Jól étkezem (zöldségek, csirke, hal, stb), azzal nincs baj, viszont nagyon édesszájú vagyok és folyton késztetés érzek arra, hogy édességet, vagy gyümölcsöt egyek. Viszont ha lefőzök egy adag kávét és folyton azt iszom sovány tejjel, cukor nélkül, az megoldja a dolgot.

Tudom, hogy a tej nem kevés kalória, de számolgattam és belefér. Más miatt akadályozhatja a fogyást?

2015. márc. 19. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
9%

A növekedési hormon tartalma miatt akadályozza a fogyást (meg IGF1 miatt)

De egyéne válogatja kinél okoz hízást, kinél mennyire lassítja a fogyást. Fogyókúrát formálisan eleve nem lehet elcseszni, mert már a kezdetkor elcseszettek. (ugye a fogyókúra hízókúra változik, ezt értem elcseszettség alatt)

De ha megtartod a célod-súlyod és nem vagy tejfehérjére túlzottan érzékeny (beleértve az anabolikus fehérjéket, hormonokat) akkor ugye nálad nem lesz elcseszett, de ezt előre nem lehet megjósolni.

2015. márc. 19. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok, mint Te.

Bármiről képes vagyok lemondani, de az édes nassolás hiányzik legjobban.

Napi 3-4 bögre tejeskávét iszom egy nap cukor nélkül mióta fogyókúrázom. Így tudom kibírni édesség nélkül.

-30 kilónál járok.

2015. márc. 19. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Én napi 3 tejes kávét iszom,kettőt reggel,egyet délben,cukorral.

13 kiló lement így is.Erről nem vagyok hajlandó lemondani.

2015. márc. 19. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
De aki bírja, az eleve miért mondana le róla?
2015. márc. 19. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok, en is tejeskaveom, hol mezzel, hol barnacukorral, h simacukorral, napi 3 nagy bogrevel elcsuszik, eltelit, megvan az edesseg filingem :) es fel ev alatt 18 kilonal tartok, de igazan az utolso 2-3 honapban huztam bele, az idealis heti egy kilot fogyom. Amugy zoldseget, sovanyhusit, tojast eszem elsosorban, mas szenhidratot a felsoroltakon kivul nem!. Kitartast mindenkinek!!!
2015. márc. 19. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy finom és tényleg tejhez hasonló ízű a tojástej is (magtejek nekem kevésbé jöttek be)
2015. márc. 19. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
belefér még a diétába, inkább tejeskávét igyál, mint cukros vackokkal tömd a hasad.
2015. márc. 19. 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Akik meg már ennyit fogytak, azoknak gratulálok, nem vagytok semmik :)
2015. márc. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!